Pisna mi ot pishman maistori i reshih da deistvam sama.:)Boqdisvala sym s lateks,no nikoga s blajna boq i zatova si nqmam haber ot ponqtie kak trqbva da stane.Starite sobstvenici si bqha boqdisali vsi4ki mebeli s 4erna blajna boq-za vratite da ne govorim!No az ne sym fatalistka,a i obi4am da mi e svetlo-ve4e vsi4ki steni sa v bqlo,a starite mebeli izhvyrlih.Ostanaha vratite...Imat i stykla,koito iskam da smenq s po-prili4ni.Mislq,4e pyrvo ot smqnata na styklata trqbva da zapo4na i posle da gi oblepq za boqdisvaneto,na prav pyt li sym?Kupih si edna djadja za zahvashtane na shkurkata(ot METRO).Kakva oba4e da e shkurkata?Osnovniqt mi vypros e cqlata povyrhnost na vratite li trqbva da zashkurq ili samo neravnostite?Kakvo da si kupq za kitvaneto?Za boqta sum reshila da e avtoemail lak.Kakvo oshte trqbava da znam?
Blagodarq predvaritelno za vsqkakvi syveti!I nai-ve4e me vylnuva vyprosa sys zashkurvaneto!
Blagodarq predvaritelno za vsqkakvi syveti!I nai-ve4e me vylnuva vyprosa sys zashkurvaneto!