Здравейте ! Писна ми да си купувам скъпите и некъдърно изработени оловни тежести   и реших да си направя мой като използвам гипс за калъп и оловото от стар акомулатор. Но се появява проблема, че кълъпа издържа не повече от 10 отливки и се скапва, а даже и по-скоро. Та молбата ми е да дадете идея как да си направя по-трайни калъпи като тези:
  и реших да си направя мой като използвам гипс за калъп и оловото от стар акомулатор. Но се появява проблема, че кълъпа издържа не повече от 10 отливки и се скапва, а даже и по-скоро. Та молбата ми е да дадете идея как да си направя по-трайни калъпи като тези:
Тези са по 40-50лв. и ми идват малко скъпички.
Чакам вашите идеии

и реших да си направя мой като използвам гипс за калъп и оловото от стар акомулатор. Но се появява проблема, че кълъпа издържа не повече от 10 отливки и се скапва, а даже и по-скоро. Та молбата ми е да дадете идея как да си направя по-трайни калъпи като тези:
  и реших да си направя мой като използвам гипс за калъп и оловото от стар акомулатор. Но се появява проблема, че кълъпа издържа не повече от 10 отливки и се скапва, а даже и по-скоро. Та молбата ми е да дадете идея как да си направя по-трайни калъпи като тези:Тези са по 40-50лв. и ми идват малко скъпички.
Чакам вашите идеии

Последна промяна от kiss9402 на съб апр 16, 2011 5:21 pm, променено общо 1 път.

? А за кълъпа какъв е този черен пясък и може ли да се замени
 ? А за кълъпа какъв е този черен пясък и може ли да се замени   ?
 ? 

) от на дядо газката и пак се ловеше риба, но аз искам да постигна нещо на копешко ниво и все още не ми идва идея как да го осъществя
 ) от на дядо газката и пак се ловеше риба, но аз искам да постигна нещо на копешко ниво и все още не ми идва идея как да го осъществя   ами в същност аз като си лея тежести лея за цяла година напред. Да има и за мене и за комшията като ходим заедно, а да не казвам какъв е закач по реката напоследък. То като се лее да се лее наведнъж. Тази операция се съм я вършел през забраната и сега няма да е изключение и за това търся идеии за дълготраен калъп който да се използва всяка година.
  ами в същност аз като си лея тежести лея за цяла година напред. Да има и за мене и за комшията като ходим заедно, а да не казвам какъв е закач по реката напоследък. То като се лее да се лее наведнъж. Тази операция се съм я вършел през забраната и сега няма да е изключение и за това търся идеии за дълготраен калъп който да се използва всяка година.