• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
shadowman - майстор
Корпус ПДЧ гланц, врати от модекс (HG), плот Akritas, механизми и панти Blum, мивка Teka.

пп: пускам снимки защото кухнята ми хареса как се получи, не поради друга причина а и някой може като я види да пита нещо.

Прикачен файл

Picture 064.jpg
Picture 064.jpg (99.81 KиБ) Видяна 8502 пъти

Прикачен файл

Picture 062.jpg
Picture 062.jpg (104.26 KиБ) Видяна 8502 пъти

Прикачен файл

Picture 061.jpg
Picture 061.jpg (95.28 KиБ) Видяна 8502 пъти

Прикачен файл

Picture 060.jpg
Picture 060.jpg (99.69 KиБ) Видяна 8502 пъти
silllveto - Майсторица
Ми супер е! Майсторът си е майстор! :prayer:
Мислех да питам къде е осветлението и колко пари излезе, ама няма :wink:

И килимът е временно там, нали :wink:
moniiii - напреднал
shadowman Би ли казал нещо повече за материала ,от който са направени вратите -ценичка,от къде се купува може и линкче ако обичаш.
shadowman - майстор
Килима е временно понеже отдолу има дъбов паркет и го сложиха за да не се нарани. Вратите са от модекс, в сайта им има одели и цени, като супргланца е 120-130 лв/кв а обикновенното 80-90 пари (ако не се лъжа).
rum_sz - специалист
shadowman написа:
Килима е временно понеже отдолу има дъбов паркет и го сложиха за да не се нарани. Вратите са от модекс, в сайта им има одели и цени, като супргланца е 120-130 лв/кв а обикновенното 80-90 пари (ако не се лъжа).
В Пловдив , срещу Макдоналс има едим магазин за кухни .На него пише КУХНИ ЕВРОПА какво стана ,с този магазин?Държахаго баща и син -Георги и Ангел.
SoWhat - специалист
Буквално завчера минавах оттам и мярнах, че магазина е полупразен. Иначе бащата, като съм говорил с него, казваше, че той ще прави кухните....., а сина му се занимава само с вратички /Модекс/.
rum_sz - специалист
На мен ми казват,че те си имат собствена база ,и сами правят вратите.
root666 - специалист
Лайсната между плота и гърба откъде я взе и за какви пари?
bisplus - специалист
root666 написа:
Лайсната между плота и гърба откъде я взе и за какви пари?
такъв хидробран съм вземал от http://www.rosi.bg/al-vodobranna-lajsna ... -1363.html
  • 1
  • 2

Тема "Нова кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: