• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 216
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
deasa написа:
fikata написа:
Втория случай. Моментно късо в самата лампа при изгарянето й е причина за падането на предпазителя.
Да, но го прави всеки път като изгори лампата в тази стая
Предпазителя какъв е?
zz_stefanov - майстор
Със самоирония, как временното става постоянно.
В банята на майка ми висеше над огледалото една фасунка с гола крушка. Понеже не го трайвам това, а си имаше замазано трупче, направих набързо една импровизация - предстоеше ремонт, който се отмени и така 15 години :-D
Незнам на какво IP отговаря :-D

Прикачен файл

Изображение0393.jpg
Изображение0393.jpg (21.69 KиБ) Видяна 4261 пъти
mirk - майстор
Как на какво, на IP-то на компот. :thumbs:
peter_m - специалист
То това с буркана си е класика :)
zz_stefanov - майстор
Ще съсипя бизнеса на производителите на плафони. :)
ArturDent - Почти Безобиден
zz_stefanov написа:
Незнам на какво IP отговаря :-D
Със сигурност е доста противо-влажно и противо-водно.
Все пак бурканите вакумират.
mirk - майстор
Ти измисли някоя основа с фасунка на която да може да се завива стандартен буркан. Продаваш я за 2-3 лева, буркана е консуматив наличен в всяка селска къща. Ще трябва да я патентоваш че китайците крадат масово идеи.
gattaka - специалист
Е та едно време лампите за баня какви бяха?Точно буркан,само,че с обло дъно! :lol:
PCL82 - майстор
Интересно дали глобусите за тези тела и бурканите не са се правели в една и съща стъкларска фабрика. Иначе в нас имам влагоусточиви тела с глобус-български, от ГДР и руски. Глобусите им са с еднаква резба, макар различни модели.
simbion - специалист
И аз съм виждал някои неща, може би са абсурди :?
Преди доста време работих в един авто сервиз при едни араби :) и там много често за обяд си правиха от онези македонски наденици едно време, само че си ги правиха на ток..... един щепсел отрязан от някаде и на двете жици по една вилица.... бодеш наденицата оставяш колкото се може по-дале (около 1 метър) и ръгаш щепсела в контакта :supz: гърми трещи и мирише на крематориум ама става, наденицата имаше вкус на някак си ... де да знам :-D мене ме предупредиха преди да си направя свойта да я прорежа на няколко места (на гребен) щото гърмяла ако не г онаправиш и също ми казаха че било супер щото тока изгарял мазнините :lol:
В същия сервиз беше изгоряла юнгата и ползваха следното : кофа с бързовар и постоянно течаща вода, кофата прелива отдолу тече топла вода, важното било да са ти сухи краката и да не си заземен :shock: не ми стиган сърце да се измия по тази схема 8-[ маистора ми обеснява че "не пере ток щото се заземява през крана, тока търси най-малкото съпротивление и тръгва обратно по течащата вода, няма страшно.... "
Абе всички останхме живи ама.... :stock2: си беше шанс да оцелееш :roll:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 216

Тема "ЕЛ. АБСУРДИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: