Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ribnikolaevi - майстор
Проблема отива към решаване.
Джекасус, пиши си на воля вече, о...и темата докрай ...
schuldiner - майстор
Ама какво лошо стана? Чапара ти каза, че се правят, Жеката показа как. Като имам предвид неволите ти с магазините, струва ми се много добро решение.
ribnikolaevi - майстор
schuldiner написа:
Ама какво лошо стана? Чапара ти каза, че се правят, Жеката показа как. Като имам предвид неволите ти с магазините, струва ми се много добро решение.
Нещо не си прочел какво търся, ама айде ...
Проблема беше решен стова: http://www.pools.bg/2306/%D0%A1%D1%82%D ... 0.Crystal/
Че и беше на разпродажба, 35 лв/м2.
Благодаря на желаещите да помогнат, зяпачите може да се разотиват вече, а който иска да си продаде нещо да го пуска в раздел Продавам .
jekasus - майстор
За господина от най-голямото село - нямах подобни намерения (в момента си правя баня и ще ги използвам като фриз), а и не мога да си представя как ще си губя време с куриерски фирми заради някаква дребна пара и по-нататък ще избегна да пиша по твои въпроси.
Всъщност, като гледам накъде отиват нещата си спомних за тази тема и поста си в нея viewtopic.php?f=25&t=31292&p=319476#p319476
Толкоз от мен.
ribnikolaevi - майстор
jekasus написа:
За господина от най-голямото село - нямах подобни намерения (в момента си правя баня и ще ги използвам като фриз), а и не мога да си представя как ще си губя време с куриерски фирми заради някаква дребна пара и по-нататък ще избегна да пиша по твои въпроси.
Всъщност, като гледам накъде отиват нещата си спомних за тази тема и поста си в нея http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 76#p319476
Толкоз от мен.
Благодаря, че най-накрая разбра, че досаждаш и не допринасяш с нищо полезно в темата (а и в предната). На теб какво да ти пожелая, като отговор ... айде, ще си спестя. Нали знаеш, че каквото повикало, такова се обадило!

Тема "стъклокерамични плочки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: