Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
леля от село - специалист
Благодаря, EDI
Това и аз го прочетох, ама как е в действителност? На другия пише, че бил водоотблъскващ, ама не съм забелязала да се плъзга и бързо да изчезва водата от фугите- мокрят си се и си потъмнява цвета им, а после си изсъхва и така. Това обаче пише, че е с фибри и идеално за тераси. Ще го пробваме за верандата.
Ти слагал ли си от него ? Личният опит е най-важен. То много работи пише по опаковките...
EDI - майстор
С него си правих фугите на греса под навеса, макар да бяха по-малки - 3 мм, реших него да ползвам.Държи вече 4 години, не е мръднал.Разликите с 40 не са чак толкова много, като гледам, в общи линии малко повече пластификтори и фибри.Не съм обръщал внимание на фугите, като мия с маркуча, дали си променят цвета, но моите са сиви и надали ще си проличи много промяната на цвета.
ribnikolaevi - майстор
Моят майстор подмята да лепи плочките в банята и тоалетната с лепило на Стром 21. Това хубаво, но се оказа, че си има железария (на жена му де), а аз не съм чувал някой да ползва лепилата им. Добри ли са наистина, или просто иска да врътне малка далаверка?
ribnikolaevi - майстор
А на Боро ли да ползвам?
chapara - майстор
ribnikolaevi написа:
А на Боро ли да ползвам?
Изображение

има и по-добро и по-ефтинко ,ма много щи стане Изображение
IJAN - специалист
chapara написа:
ribnikolaevi написа:
А на Боро ли да ползвам?
Изображение

има и по-добро и по-ефтинко ,ма много щи стане Изображение
Чапара ,не се стискай-дай малко инфо за това лепило.
chapara - майстор
Произвежда се в малки количества,почти по поръчка,за по голями обекти,като са спазени на 100% технологиите за окомплектоването му,което е по италянски лиценз.Тука се добавя само циментовата основа,пак в точните количества.Аз от производителя имам и отстъпки,когато правя мои обекти.Има го във вариант флекс и обикновенно.Флекса го докарвам ,при пазаруване на 12тина лева ,а обикновенното на 10 тина.Изключително здраво,бавно просъхване.Буквално ,не стяга за под 24 часа,което както повечето знаят е добър показател за здравина. :wink: :roll:
леля от село - специалист
Ха-ха-ха...
Съфорумници, чета поста над този и не мога да спра да се смея. Човекът- Чопър подробно разясни, но без да отговори на въпроса!

Аз питам, чета и пазарувам сама! Тия разни за отстъпка- не на мене. Отстъпката си я договарям сама в магазина срещу документ- подробна разпечатка на това какво и колко съм взела и защипан фискален бон. Така се подменя или разменя стока много лесно. А разни такива "тайни" места, където нещо бъркали, ама може и да са го сбъркали, да ме прощавате, че съм жена в мъжки форум, ама не може да ме "вържат". Евтиното излиза много скъпо накрая.
chapara - майстор
Лелче ,не си у час :lol: Първо не съм Чопър,а Чапар, поне да беше прочела името на фирмата ми в подписа.Второ на коректни хора бих казал всичко на Л.С.Доста хора от форума са пазарували от името на моята фирма с отстъпки ,които само можеш да мечтаеш :!: :-D Пазаруването става срещу фактура с фискален бон :goodman: За сбъркване и дума не може да става при направата на този теракол :goodman: И последно заради такива като теб и подобни,те се знаят кои са ,не съм дал името на матеряла :idea: Аз не съм търговец,нито рекламен агент,тук съм да помагам на хора които искат да творят.Занимавам се със довършителни работи и има хора ,които ме хвалят в белите ,а не в черните страници на форумите си.Докато ти си тука само да си чешеш езика,да разпитваш и после да късаш нервите на колегите ми.Ай са със здраве :goodman:

Тема "Лепило за фаянс и силикон?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: