• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
shadowman - майстор
За това спарки за което говора му се прецака мекия спусък. Оказа се лоша инвестици тази машинка.
Vancata - напреднал
С риск да подвигна тази стара тема мога отговорно да кажа, че съм притежател на ренде и вибров шлайф Ferm. Явяват ми се наследство, моделите са от 1998 - 2001, имат хиляди работни часове. Единствено съм сменял четки на двигателя и си работят безотказно. Машинките са правени в "ниската земя" (Холандия). Смятам, че за тези 11 години домашна употреба са се доказали. Търкал съм от боя на коли, до дървесина и метал с вибровия, а с рендето е работено около 4 месеца, почти всеки ден. Купувани са 2ра ръка от баща ми и съм доволен. Не знам за новите модели но старите са доста масивни и тежки, но надеждни!

Поздрави.
Последна промяна от Vancata на нед апр 17, 2011 11:25 pm, променено общо 2 пъти.
новия12 - специалист
Колеги трябва да споделя че марката FERM не ми е идвала за ремонт освен за четки . Наистина марката е от най-долно бюджетните но вътре решенията не са лоши а и звуците при работа не са срамни . Примерно като РАЙДЕРСКИТЕ... :-D
Vancata - напреднал
Да споделя и двете са прилично шумни, не знам как трябва да шуми добрата машина, но тези две си ръмжът здраво. Като цяло са сносни, бих ги сравнил със зелената серия на бош. Но все пак са доста стари и става дума за други години и качество на производство, предполагам.

Поздрави.
  • 1
  • 2

Тема "ел.инструменти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: