Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
ArturDent - Почти Безобиден
Бах, Силвето пак я хванал разрушителния период, пък аз съм оттървал.
Сега се абонирам за темата.
jekasus - майстор
Я да питам-що са подпрени плочките с мастара( че и допълнително и с кашони с плочки) :? Или музика от радио Вероника от големия кас`тофон на Байо може да окаже влияние и да ги размести :lol: Изображение
silllveto - Майсторица
Виж как правилно разсъждаваш jekasus :wink:
bulhomes2, снимки - у фейса - имам бол :razz: :wink:
Арт, немам спомен разрушителния период да ме е пускал... :? :wink:
Сола, Аси, важното е да му е убаво на душата на майстора, да работи с кеф! И да има бира. :weedman:

А Байо е творец!!! :weedman:

Изображение Изображение

Изображение Изображение

Утре, живи и здрави, почва плочките в тоалетната.

ПП: имах снимки как Байо разтваря тръбите на парното и чука, но изчезнаха... :? разтваааря - и чука :razz: :wink:
tonko - напреднал
ПП: имах снимки как Байо разтваря тръбите на парното и чука, но изчезнаха... :? разтваааря - и чука :razz: :wink:[/quote]

Щеше да е интересно да се видят :roll: :lol: .Добре се получава =D> въпреки станцията.
При мен нещата вървят най добре със Z-ROCK :supz: . Успех :2thumbs: и по-бързо да му режете лентата :party:
bulhomes2 - майстор
ОПсс... без да искам...
naB4o - специалист
:) супер е :)
Лампата дето е за спалнята, от Явор ли е... :?
Ако е от там, да знаеш, че ако ти се счупи крачето от заварката, много трудно, почти не възможно е ремонтирането му :) иии ако слагаш по-силни крушки смени фасонката :)
silllveto - Майсторица
tonko, naB4o, мерси! :)
Да, лампата е от Явор. :wink: Засега се държи добре, ама като си знам дечурлигата...

Малко развитие в тоалетната:

Изображение Изображение Изображение
silllveto - Майсторица
Тоалетната вече е почти готова, Байчето си тръгна и в апартамента стана тихо. За тва пък разни други хора, макар и с добри идеи и желание, се учат в мойта кухня.
Малко резултати и кажете как да приведа бравата на вратата в приличен вид:

Изображение Изображение

Изображение Изображение

Кухня - процес:

А това "корито" докато го напъхаме в плот 54 см...

Изображение

Изображение

Изображение

А тези кофти снимки всъщност показват истинските цветове - върнах скапания Декоратор в "топло червено" на Мегахим и си взех "Чери" на Алпина:

Изображение Изображение

Нямам лампи. Търся от мн време, но отказвам да дам 100-200лв за буклуци. Лампите са две, така че търся една двойка и една единичка висящи нещица. Та помагайте моля!
jekasus - майстор
Изображение има шанс да за миризми от сифона на мивката.
silllveto - Майсторица
Защо?
О, и вентилатор не съм си купила още...

Тема "Пак ремонтирам - спалня и кухня... айде и WC-то" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: