• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
dpp - специалист
И аз чух за Хилти, но като им знам цените бях го отхвърлил като вриант... :shock:
schuldiner - майстор
Bosh-а имаше в куфара такъв предпазител, но се скъса много бързо. Мислех, че професионалната техника предвижда прахосмукачка, не гумен маншон и затова не се престарават... Ама не знам. На мен и без това ми е крайно неудобно да дупча таван, а да ме тегли и шлангът, хептен ме озорва. Но ако има втори човек, просто е несравнимо удобство.
corropt - напреднал
Аз си направих от една пластмасова конзола за контакт или ключ, от тези който са за вграждане в стената. Пробих я в средата със свредлото което ми трябваше и си правих дупки на тавана без да имам прах по мен. Със сигурност готовите предложения са по удобни за ползване, но като вече си на обекта където ти трябва, а магазина не е близко това ми роди главата.
Ivo_Dinkov - специалист
Аз карам жената да държи прахосмукачката в близост до свредлото и прах няма дори по пода :weedman:
Това, естествено, само за домашни монтажи е приложимо :wink:
Chefo77 - майстор
Ivo_Dinkov написа:
Аз карам жената да държи прахосмукачката в близост до свредлото и прах няма дори по пода :weedman:
Това, естествено, само за домашни монтажи е приложимо :wink:
То аз ако закарам жената на обекта да чисти ... никаква работа няма да вършим. Поне не и такава, за която ни плащат :)
lov - майстор
Не съм се заглеждал отделно дали се продава. Ама при условие че китайските перфоратори са окомплектовани с такива не знам. Два такива перфоратора съм купил и двата си има в куфарчетата. Иначе гумичката върши превъзходна работа. Това за стена не бях го виждал но почвам да го диря и аз по магазините.
Kumay - майстор
Chefo77 написа:
То аз ако закарам жената на обекта да чисти ... никаква работа няма да вършим. Поне не и такава, за която ни плащат :)
Еееех! Младоженци..... =D> =D> =D>
Chefo77 - майстор
Kumay написа:
Chefo77 написа:
Еееех! Младоженци..... =D> =D> =D>
03.06.2006. Много нови сме. Даже с 2 ранички - синя и розова :)
  • 1
  • 2

Тема "Гумен предпазител за вертикално пробиване с перфоратор SDS+" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: