Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Fortune - специалист
silllveto написа:
И аз чакам за баницата. :wink:
Котлоните обмислям дали да не ги врътна така, ама още не съм решила, щото пък от друга страна обичам да имам повече плот. :?
Силве, аз съм ги сложила наобратно, обаче голям проблем - когато ползвам вътрешния котлон, като жираф надничам, че ми е далечко, освен това е доста близо до гръбчето и като сложа голяма тенджера - опира. Ако сега слагам бих го направила като тези тук.
silllveto - Майсторица
А варианта малкият котлон и врътките отзад, възможно ли е?
tonko - напреднал
Възможно е,но няма да ти е удобно командването [-( .Помисли си добре :-k ,че срежеш ли плота :shock: после няма обръщане.Според мен така, както са нашите са най удобни, но всеки си има вкус :lol:
Fortune - специалист
silllveto написа:
А варианта малкият котлон и врътките отзад, възможно ли е?
За врътките не ми се говори - постоянно съдовете ми се опират в тях, вече доста са се наранили - от чистенето и някои цифри вече ги няма :?
Ако сега слагам котлони то ако са двойка ще са по този начин, като на Тонко и ще потърся вариант копчетата да са до тези на фурната - имаше такъв комплект тогава, но при мен просто трябваше много бързо да купя. Сега отчитам, че четворка котлони също не е зле - неизползвания котлон може да служи да изтеглиш горещия съд - един вид подложка :)
В момента в страни, постоянно стои един дървен тишлайфер от бамбук, който играе ролята на подложка.
tonko - напреднал
Ето и рецептата ; майсторката каза, че е налагана баница, налагана ама с много любов :heart: \:D/ :knuddel: :yawinkle:
Fortune - специалист
tonko написа:
Ето и рецептата ; майсторката каза, че е налагана баница, налагана ама с много любов :heart: \:D/ :knuddel: :yawinkle:
Явно е тайна рецептата :)

Ама като каза налагана един стар виц:
Мъж се връща пиян и вижда жена си на вртата с точилка в ръка:
- Милата ми, чака ме и баница ми точи :)
tonko - напреднал
To, като стана дума за точилката ;налагана ,налагана ама колко да е налагана?...баницата :stock1:
Slavi1 - напреднал
Наистина добре си се справил! Само мога да ти направя две препоръки - сложи на горния ред шкафове завършващ корниз - ще ходи много на този тип кухня, и другата: камъка който е на стената зад котлоните ще се се почиства трудно, в някои списания съм виждал пред такъв кухненски гръб да се поставя прозрачно стъкло, защото е гладко и може да се забърсва. Успехи и занапред!
tonko - напреднал
Здравейте колеги, след кратък застой се започна и ремонта на спалнята. :supz: Тук главно ще се ремонтира пода и тавана.Преди няколко дни изхвърлих дюшемето и гредите,имаше интересни неща отдолу,ще пусна и снимки. :shock: Етажа е на нивото на земята,запълних с камъни и пясък ,и оставих около 7;8см. за плочата.Дайте някакви съвети как да я загладя за да става за ламинат. [-o<
tonko - напреднал
Ето и малко снимки :lol:

Прикачен файл

Picture 875.jpg Какви гадове се въдят отдолу само.

Прикачен файл

Picture 876.jpg

Прикачен файл

Picture 878.jpg
Picture 878.jpg (107.96 KиБ) Видяна 4470 пъти

Прикачен файл

Picture 879.jpg
Picture 879.jpg (84.03 KиБ) Видяна 4470 пъти

Тема "Кухня с греди на тавана" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: