• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
petrov_ - специалист
от къде дога да си купя тази фреза с нея се правели нутови за зглобката на MDF профили,и каква и е орентировачната цена

Прикачен файл

tar 002.jpg
tar 002.jpg (73.89 KиБ) Видяна 5163 пъти
Борис - специалист
Ако се занимаваш професионално с тази работа , вече щеше да я имаш.Иначе е безмислено . Най-добре почакай UNIOR дати даде съвет!
petrov_ - специалист
Борис написа:
Ако се занимаваш професионално с тази работа , вече щеше да я имаш.Иначе е безмислено . Най-добре почакай UNIOR дати даде съвет!
не е професионално но все от някъде трябва да се започне,правил съм доста работи и ми харесва този занаят.ще съм много благодарен ако някои ми помогне.
velsi - Почетен майстор
А не може ли да се използва обикновена оберфреза като се направи подходяща приставка? Аз бих подходил по този начин вместо да купувам специализирана машина.
petrov_ - специалист
сигурно е възможно но ще трябва да се направи някакво приспособление
UNIOR - модератор
Както казаха колегите, в твоя случая е по подходящо да използваш оберфреза, още повече че не се занимаваш професионално, Но в понеделник ще се поразровя за нещо подходящо. :)
petrov_ - специалист
UNIOR написа:
Както казаха колегите, в твоя случая е по подходящо да използваш оберфреза, още повече че не се занимаваш професионално, Но в понеделник ще се поразровя за нещо подходящо. :)
ще съм много благодарен ако можеш да ми помогнеш.а за оберфрезата имаш ли предложение как да се направи приспособление
velsi - Почетен майстор
Обясни или покажи какво представляват тези профили и сглобката им пък ще го измислим как да стане.
petrov_ - специалист
ами това са MDF профили режат се на 45 градуса и в ъглите се слагат идни пластмасови джижавки да може да държи двата профила един към друг.но за съжаление нямам снимка от задната страна където се слагат тези работи

Прикачен файл

rabota 8 004.jpg
rabota 8 004.jpg (24.1 KиБ) Видяна 5037 пъти
lkb - напреднал
направи ги на 3 измерно--така нищо не схващам
  • 1
  • 2

Тема "моля за съвет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: