Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
леля от село - специалист
Чапар, възможно е да си добър специалист и почтен търговец или майстор. Нямам кристална топка, за да гадая, не ми е и работа. Не си разчел поста ми правилно. Не мога и да те взема насериозно по начина по който обясняваш. Оставям правописа и пунктуацията ти, защото това не е форум по езикова култура.
Та, давай по същество и по темата, че ще ни шкартират модератори. Ако знаеш нещо, което си струва да бъде споделено и полезно, то го напиши. Стига с тия " само на лични" и излишни нападки. И пиши в единствено число.
Лек ден и успех!
сола 180 - специалист
Лелче не искам да вземам страна ама няма форум в, който членовете да не се дразнят от хора, които само питат и после не слушат , а винаги спорят.Позна ли се????
И стига с тая пунктоация и правопис.Показвате слабост като няма какво да кажете и се хващате за това.Всеки може да ползва програми показващи грешките и т.н.
Айде сега да си жива и здрава.
Аз пък ползвам Изомат.Често и Боро.
vk - специалист
леля е много умна и опитна, не можеш я излъга
дай боже на всеки такава леля .......
bomar - напреднал
Здравейте,
Ако мога да използвам тази тема и да питам:
Теракота в коридора (на 17 години е) се наду снощи (ололо квадрат) и се отлепиха плочките.Питането ми е с какво лепило да ги залепя така че да са наравно с другите?Засега ми казаха да пробвам с С200.А има ли някакво друго подобно лепило.
Благодаря предварително.
EDI - майстор
Епоксидна смола на тънък слой, може и монтажно лепило МОМЕНТ.
kotyo - специалист
С200 е идеално за целта. Алтернативите нямат преимущества в този случай. И ако можеш освободи фуга при стените, да не станат пак на палатка след време. :-D
boreto1 - специалист
Ето значението на някои маркировки и особености, които са важни да знаем когато купуваме лепило за плочки.
C1 - Лепило за плочки на циментова основа.
C2 - Лепило за плочки на циментова основа с подобрени характеристики.
C1T - Лепило за плочки на циментова основа без свличане.
C1E - Лепило за плочки на циментова основа с по-голямо отворено време за работа.
C1F - Лепило за плочки на циментова основа за по бързо втвърдяване.
C1TE - Лепило за плочки на циментова основа без свличане и с по-голямо отворено време за работа
C1FT - Лепило за плочки на циментова основа , бързовтвърдяващо се , без свличане.
C1FE - Лепило за плочки на циментова основа бързовтърдяващо се, с по-голямо отворено време за работа.
C2T - Лепило за плочки на циментова основа с подобрени характеристики , без свличане.
C2E - Лепило за плочки на циментова основа с подобрени характеристики и по-голямо отворено време за работа.
C2F - Лепило за плочки на циментова основа - бързовтвърдяващо се.
C2TЕ - Лепило за плочки на циментова основа, подобрени характеристики и по-голямо отворено време за работа, против свличане.
C2FT - Лепило за плочки на циментова основа , бързо втвърдяване, подобрени характеристики, устйчивост на свличане.

Малко инфо и от мен :?

Тема "Лепило за фаянс и силикон?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: