Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
pansim - майстор
Вентилаторите са два. Този на снимката до трафа е само за силовия траф. Другия по-голям обдухва цялата кутия.
А иначе е пълен мост. Еднотакти не обичам за електрожен! Въпрос на вкус :lol: :lol: :lol:
По тази схема имам направени 8 бр.
pansim - майстор
pansim написа:
Вентилаторите са два. Този на снимката до трафа е само за силовия траф. Другия по-голям обдухва цялата кутия.
А иначе е пълен мост. Еднотакти не обичам за електрожен! Въпрос на вкус :lol: :lol: :lol:
ПП Къде видя топъл силикон??? Няма такъв.
bonebiker - напреднал
Прикачен файл:
16042011084.JPG
pansim написа:
pansim написа:
ПП Къде видя топъл силикон??? Няма такъв.
Тъка ми се стори че има
а моя изглежда тъка
не ми се отваряше отвътре да го снимам
Прикачен файл:
16042011083.JPG

а иначе по каква схема е твоят?
kle500 - специалист
bonebiker написа:
Ето Тази схема съп я изпълнил. Инверторен електрожен и зарядно за кола и стартова станция в едно.....
Здравей,
може ли да се "оживи" схемата без осцилоскоп?
pansim - майстор
Резонансен мост е схемата.
bonebiker - напреднал
kle500 написа:
bonebiker написа:
Ето Тази схема съп я изпълнил. Инверторен електрожен и зарядно за кола и стартова станция в едно.....
Здравей,
може ли да се "оживи" схемата без осцилоскоп?
Не съм я слагал на осцилоскоп....само със честотомер проверих дали излизат импулсите на двата изхода на ТЛ494 за за не работи само единия мост ........осцилоскоп чак не трябва, защото драЙверите са за да включват и изключват точно игбит транзисторите........ще ти трябва ако ползваш феритни трансформатори за разделане на напреженията.
bonebiker Protel ли си ползвал за PCB-тата на платките?

Тема "Изчисляване на електрожен." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: