Много интересна и все по-често дискутирана тема.
zorry - помощник
Здравейте,
Искам да попитам как трябва да се направи един под. Имаме една къща, в която всички стаи са с дюшеме, а под дюшемето май е пръст.
Под къщата няма нищо, но изглежда като да е малко нависоко, т.е. не е на нивото на земята.
pipbel - майстор
Щом си в тоя раздел сигурно искаш да правиш сух под, макар че при него няма никакво "изливане".
Има писано доста - чети.
Най-накратко - според височината си слагаш топлоизолация (подов фибран) направо върху дюшемето, отгоре редиш 2 слоя гипсфазер, а над тях каквото си искаш - плочки,паркет, ламинат.
zorry - помощник
pipbel написа:
Щом си в тоя раздел сигурно искаш да правиш сух под, макар че при него няма никакво "изливане".
Има писано доста - чети.
Най-накратко - според височината си слагаш топлоизолация (подов фибран) направо върху дюшемето, отгоре редиш 2 слоя гипсфазер, а над тях каквото си искаш - плочки,паркет, ламинат.
Не, изобщо не знам какво е сух под и не знам в кой раздел да чета, но и нямам време да чета. Затова направо питам.
Не искам да слагам нещо върху дюшемето. Искам да се излее нещо като плоча. Ако обича, модератора, да ми премести темата където трябва.

Тема "изливане на под" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: