• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
kireto1 - специалист
Здравейте на всички
Направих си ей този окачен таван в банята.Мога ли да шпакловам с гипс или трябва циментова шпакловка
Предварително благодаря

Прикачен файл

Снимка(72).jpg
Снимка(72).jpg (60.06 KиБ) Видяна 10534 пъти

Прикачен файл

Снимка(71).jpg
Снимка(71).jpg (65.22 KиБ) Видяна 10534 пъти
kireto1 - специалист
Колеги кво стана ,досега никой ли не е шпакловал баня за СЕБЕ СИ???
velsi - Почетен майстор
Лично аз не съм. Но аз бих го шпакловал с гипс спокойно. Ти така или иначе ще го запечаташ с латекс вероятно пък и все пак няма да поливаш после тавана с вода.
Palawnik - специалист
Според мен няма нужда от други шпакловки освен тези за оправяне на ръбовете и кривините. След това слагаш латекс (или каквото си решил). 7 години ползвах баня със стена от картон на която от половината на горе имаше само латекс и то само „една ръка”. Нямаше никакъв проблем.
Ако ти се имаш пари за трошене и имаш време за губене слагай гипсова шпакловка, но според мен няма нужда.
nerizamf - напреднал
Предлагам ти хидрофобна шпакловка на Knauf - Hydrofugenfuller, на цвят е зелена и е предназначена точно за такива случаи.
Искам да попитам въпросния "майстор", ако не работеше "ЗА СЕБЕ СИ" щеше ли да се допита до колегите си за нещо. което не му е ясно, или клиента -кучета го яли,заплескай му таванчето, съдери му кожата и се вдигай, па след теб и да падне таванчето, много важно.
masteradmin - майстор
Този сайт в за направи сам - любители. Майсторите влизат в него за да обяснат нещо или с рекламна цел. Така или иначе, целта е просто да обменяме опит. Какво ме интересуват клиентите ? Повечето плащат по 10-15 лева и очакват чудеса. Моето мнение е всеки да се опита сам, след като види за какво става дума и ако неможе да се справи сам да викне майстор.
Аз до сега пари никога не съм вземал, но пък част от хора на който съм им правил нещо са с нетърпими претенции.
kireto1 - специалист
astra написа:
Искам да попитам въпросния "майстор", ако не работеше "ЗА СЕБЕ СИ" щеше ли да се допита до колегите си за нещо. което не му е ясно, или клиента -кучета го яли,заплескай му таванчето, съдери му кожата и се вдигай, па след теб и да падне таванчето, много важно.

Колега ако бях "майстор" нямаше да ми отива да питам какво то и да е ,защото съм МАЙСТОР все пак. :lol:

Майсторите правят ,не питат :jump2: без значение дали знаят или не.
Time2Burn - специалист
Шпакловай с фФасаден Колоркит. 9 лева е 5 килограма, който ще ти стигне за 3 такива тавана. И на това ако му се вика трошене на пари :lol:
Profi Stroi - специалист
Time2Burn написа:
Шпакловай с фФасаден Колоркит. 9 лева е 5 килограма, който ще ти стигне за 3 такива тавана. И на това ако му се вика трошене на пари :lol:
Е за какво
Шпакловай си спокойно с сатен на Кнауф
Широко разпространен
Достатъчно е после да минеш с латекс за баня или мокри помещения не се уточнява марка -разликата от обикновенния като сена е 2-3 лева
  • 1
  • 2

Тема "Шпакловка за баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: