Мечтата на всяка домакиня
isb - напреднал
Здравейте приятели моля за един съвет предлагат ми да закупя хладилник Miele втора ръка от Германия на външен вид изглежда много добре с горна хладилна част и долна фризерна с два двигателя е и два отделни регулатора на температурата единия за фризера другия е за хладилника. Хладилника е с ноуфрос система и се чудя дали да го взема. По добре ли е да е с два двигателя или трябва да е с един видях че на двигателите пише че са произведени в Словакия. За Миели по принцип съм чувал много добри отзиви имам такава пералня и е супер работи без проблем. Чудя се дали да го взема моля дайте мнения, съвети и препоръки ако може по спешно.
Последна промяна от isb на пон апр 25, 2011 6:24 pm, променено общо 1 път.
marto68 - помощник
естествено че е по добре да е с два компресора.изобщо не се чуди купувай го.
isb - напреднал
Не разбирам от тези неща защо е по добре да е с два двигателя. И въобще хладилници Миели как ви се виждат. Иначе благодаря за съвета.
kapanec - специалист
2 е повече от 1 :) вземай няма да съжляваш причините са много
isb - напреднал
Да определено 2 е повече от 1 но това няма ли да важи и за тока 2 ще харчи повече от 1 или там принципа е друг. Затова питам.
SoWhat - специалист
Всички по-луксозни модели на ГОРЕНЕ /хл.+фриз./ са с по два двигателя.
Вече се съобразяваш с цената. Виждаш в нета цените на новите и сравняваш.
Иначе за тази световно неизвестна марка, надали някой, със същия модел ще ти отговори във темата.
MamaMy - майстор
SoWhat написа:
...Иначе за тази световно неизвестна марка...
:? :lol:
Tова беше изказване на разбирач
Chefo77 - майстор
А всъщност, Gorenje от няколко години изхвърлиха втория компресор от хладилниците си, но няма значение :)
velsi - Почетен майстор
Те много неща бяха направени по икономически съображения, но това не означава, че от техническа гледна точка това е по-добре.
Тани - модератор
SoWhat написа:
Всички по-луксозни модели на ГОРЕНЕ /хл.+фриз./ са с по два двигателя.
Вече се съобразяваш с цената. Виждаш в нета цените на новите и сравняваш.
Иначе за тази световно неизвестна марка, надали някой, със същия модел ще ти отговори във темата.
Сравнението на Горение с Миеле ми напомни за онзи виц:

Спира един Перничанин на едно кръстовище със съответстващия му автомобил ( голф) , а до него спира едно Ферари. Докато чака да светне зелено перничанина се заговорил със собственика на лъскавото возило:
- Е как е върви ли автомобила? Доволен ли си!
- Върви страхотно и съм много доволен , всичко му е невероятно !
- Абе невероятно грънци, като гледам хич не ги карат масово!

Та така - вземай хладилника няма да съжаляваш! Аз така взех преди 6-7 години един двукрилен от "световно неизвестната марка" GAGGENAU за 300 лв и не съжалявам! Миеле не правят случайна техника , което си личи и по цената!

ПП От любопитство погледнах колко струва хладилник като моя в момента, но намерих само втора употреба :
http://cgi.ebay.de/Gaggenau-SK-510-062- ... 0549766540

Тема "Хладилник Miele" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: