bulhomes2 написа:Майтап бе Барни....Тва мойто беше опит за ирония.Май не съм успял!complast написа:Те така правят пещи скапаните италианци.И к'во им е скапано на италианците? Ти къде видя тук във форума или въбще някъде у нас пещ с покрив, помещение за дърва...
Всички въпроси за вилата.
complast
- специалист
280 мнения в "Барбекю с пещ"
kirililiev80
- напреднал
- Мнения: 30
колко ми излезе всичко до тук:тухли от старата акумолираща–0лв тухли стари плътни от едно време останали -0лв хума от близкия баир -0лв пясък,баластра от реката -0лв труд (моя милост)-0лв. шамот -6чувала по 3.80-22.80 цимент 5 по.4.30-21.50 сол 3 пакета общо -1лв. желязо старо каквото имаше по двора-0.лв плочки мострени с силикон озад почистват се и са ок.от 27лв.кв на 5 лв-10лв. червените фризчета 20 бр.по 70ст. -14лв. лепило една тотба -7 лв. това е всичко мисля.та общо:76.30лв.

bulhomes2
- майстор
- Мнения: 5537
По колко часа си държите агнето в пещта? Аз знаех за 3, досега 5 пъти съм пекъл, но ги държах по 4 часа (за всеки случай) и винаги са били на мозък. Днес едни гости на вилата - за 3 часа - било сурово... Та се чудя дали е от времето или от това, че сутринта агнето беше още замразено?
Transporterr
- специалист
- Мнения: 817
зависи от много неща
агне ли е, или е дядо му
колко е голямо, каква е пеща колко дебела и колко е палена .ако не изолирана няма как да ртаботи като тази която има изолация.
за това препоръката е първите един два пъти да не се канят гости, за да се хване цаката на пеща
агне ли е, или е дядо му
колко е голямо, каква е пеща колко дебела и колко е палена .ако не изолирана няма как да ртаботи като тази която има изолация.
за това препоръката е първите един два пъти да не се канят гости, за да се хване цаката на пеща
bulhomes2
- майстор
- Мнения: 5537
Вече писах, че 5 пъти съм пекъл в нея и всичко е било ОК, но с 4 часа печене. Този път го пекоха 3 часа, агнето беше на кокал сутринта (докато опалвах пещта го обръщах покрай нея да се поразмрази). Опалването на пещта беше малко повече от 2 часа, всички тухли бяха побелели (както винаги досега)
kirililiev80
- напреднал
- Мнения: 30
аз днеска пекох половин ягне в тавата сложих и малко картофи една бира и малко вода и олио.омазах го с червен пипер и сол.та 2 часа загрявах фурната оставих жарта вътре и за 1ч.и50мин.беше готово водата се беше изпарила а ягнето почервеняло през фолиото.за малко да го изгоря.
Тема "Барбекю с пещ" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература
- ↳ Връзки към Интересни сайтове
- Магазин
- ↳ Препоръки и Мнения за он-лайн магазина
- ↳ Крадeни инструменти !!!

