• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
EDI - майстор
И то е решение, за него ти писах в предния си пост, но като всяка машина има някои кусури.Иначе топли много добре, вътрешното е достатъчно тихо.Кусури - при по-къс тръбен път се чува преливане на фреон/като чешмичка/ при спиране и тръгване на компресора, не винаги разбира се, не са много качествени втулките на турбината от лявата страна, може леко да цъка, малко по-шумни са външните тела.Тези работи можеш да ги прочетеш в СЕТКОМ на темата за ФУДЖИЦУ/ДЖЕНЕРАЛ/ФУДЖИ - и трите търговски марки са една и съща машина с различни лепенки.
dundurma - специалист
дори и без тази реклама съм сигурен,че ВЕЛЕВ ще се справи перфектно,но аз като пристрастен бих си взел ТОШИБА,ДАЙКИН или НОКРИА
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО си вземи една идея по-мощен климатик,за да не те изненадат ниски температури.
ivondera - специалист
Насочил съм се към Техномаркет заради военния лизинг просто ми е изгоден нямам парите в кеш. За това трябва да избирам между марките които предлага магазина.
EDI - майстор
То това е проблема dundurma, че човека е с ограничен бюджет и намчин на разплащане и трябва да се измисли нещо, което ще му върши работа, от там, от където може да го вземе.
Mega - специалист
Питай Велев, щом монтира Панасоник, може да е оторизиран и от Техномаркет да монтира? Ако е така, може да си купиш от тях и той да монтира? Нищо не пречи да се чуеш с човека. Щом имате изгодни условия, в днешно време хората не намират пари на улицата.
dundurma - специалист
[quote="EDI"]То това е проблема dundurma, че човека е с ограничен бюджет и намчин на разплащане и трябва да се измисли нещо, което ще му върши работа, от там, от където може да го вземе.[/quote
тогава японка секъндхенд
ivondera - специалист
Да вече го направих. А от марките които са в Техномаркет Панасоника ли е най добрия избор за тези пари?
Mega - специалист
Не гледай марките, гледай моделите. Като при колите е, едни стават, други не.
dundurma - специалист
ivondera написа:
Насочил съм се към Техномаркет заради военния лизинг просто ми е изгоден нямам парите в кеш. За това трябва да избирам между марките които предлага магазина.
военните има преференциални лихви по кредитите.за това си изтегли един неголям кредит и дълги години се радвай на качествена машина и комфорт.и за да не съм голословен,мой приятел военен тегли заради мен 3000евро и след 2г. ще върна 3350евро..............лихва,която е химера за повечето българи.
Последна промяна от dundurma на чет апр 28, 2011 2:49 pm, променено общо 1 път.
Mega - специалист
dundurma написа:
EDI написа:
То това е проблема dundurma, че човека е с ограничен бюджет и намчин на разплащане и трябва да се измисли нещо, което ще му върши работа, от там, от където може да го вземе.[/quote
тогава японка секъндхенд

Човека няма парите кеш, говори за изгоден лизинг, каква японка на старо? ;)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Моля за съвет." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: