Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
katrin - напреднал
Искам да направя част от банята именно с тези плочки - 2 на 2 см ... много са ме грабнали и няма да ги подмина!
Бихте ли ми казали къде в София мога да ги открия и каква е средната им цена?

А попадала ли ви е пред очите баня с подобни плочки?

Благодаря на всички отзовали се! :yawinkle:
EDI - майстор
Катрин, не знам кой ще се хване да го лепи това нещо.Трябва да се занимава поне 3 месеца, а ще ти излезе златно.Защо не опиташ с нормален размер плочки? :wink:
Гост
До колкото съм виждал плочките 2х2 са сложени върху мрежеста положка и се лепят много бързо. Само фугирането отнема повече време :sad:
EDI - майстор
Ако е само под, да, може да стане по-бързо, но по-трудно се докарват нивата инаклоните и има по-голяма опасност да задържа някъде вода.А за стени, не ми се мисли....Един познат започна такова нещо, но бързо му мина ентусиазма. :lol:
jacko - специалист
аз лично съм виждал басейн правен с такива плочки :) и то доста голям басейн, на хотел. мисля че ги има на всякаде. един познат има магазинче за фаянс и теракот на пиротска, малко след христо ботев, при него съм ги виждал, те са положени върху пласмасова мрежа, и се лепат доста бързо, фугирането малко бави, но пък ефекта е поразяващ!
katrin - напреднал
И аз знам,че с тези плочки се правят басеини,но ще пробвам нервите на майсторите да ми направят банята :-D

Искам една преградна стена в банята,която да обособява нещо като квадрат с основните стени,да сложа и една врата...не ми се иска душ-кабина...падам си по различното от стереотипа!

Та именно тази преградна стена трябва да е с малките плочки...ще ида другата седмица до този магазин на Пиротска!
Благодаря!
mastora - напреднал
ЗДРАСТИ KATRIN,
ЕДВА ЛИ ЩЕ ИЗНЕРВИШ МАЙСТОРА С ТЕЯ ПЛОЧКИ ЩОТО КАКТО КАЗВА jacko СА НА ПЛОЧИ АКО НЕ СЕ ЛЪЖА 25X25 И СЕ ЛЕПЯТ БАРЗО
katrin - напреднал
mastora написа:
ЗДРАСТИ KATRIN,
ЕДВА ЛИ ЩЕ ИЗНЕРВИШ МАЙСТОРА С ТЕЯ ПЛОЧКИ ЩОТО КАКТО КАЗВА jacko СА НА ПЛОЧИ АКО НЕ СЕ ЛЪЖА 25X25 И СЕ ЛЕПЯТ БАРЗО
Благодаря,
това ми подейства много обнадеждаващо! :yawinkle:
jacko - специалист
:roll: нещо не мога да качвам снимки :( нямам идея защо, но ето няколко линка за плочки 2x2
http://www.nashdom-bg.com/data/interior ... 16%20R.jpg
http://www.nashdom-bg.com/data/interior ... 16%20R.jpg
/мисля че се поулях със забраните на рутера, защото имам интернет клуб и ми писна да свалят и качват глупости, май съм забранил и ftp-протокола/
masteradmin - майстор
Познай колко ще ти струва фугиращата смес. Тя е в едни малки пакетчета по 200гр. Много пъти съм питал за по-големи разфасовки, но напразно. Може би с бял цимент една торба, но имай напредвид, че в смесите за фугиране има пластификатори и подобрители (за да е по еластична). Не е зле да попиташ все пак майсторите колко ще струва фугирането - да не стане някоя изненада. Иначе реденето е наистина лесно, а резултата си заслужава всеки лев.

Тема "Плочки за баня - 2 на 2 см..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: