• 1
  • 2
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
ArturDent - Почти Безобиден
Ама наистина ли си мислиш че като сложиш, каквито и да е бактерии, ензими те ще излапат л...та, дето сте ги срали 20 години ?
marnik - специалист
Няма причина да си мисля, че няма да има ефект.. освен разбира се така типичната бг скептичност ;)
Взех го препарата, довечера го сипвам и ще видим какво ще се случи.

В зависимост от това дали е открита яма, пластмасов бидон или пречиствателна станция се ползват различни бактерии, които виреят в съответната среда.
Направи и пусни снимки ПРЕДИ / СЛЕД
:-D
dadko - майстор
Мен също ме интересува дали ще има ефект от този препарат, щото имаме външна тоалетна на двора, която е доста пълна (Вътрешните са включени към канализацията) Проблема е, че е в задната част на двора и е далече от улицата. Ще използвам темата да питам- някой знае ли каква е дължината на маркучите на тези камиони (л**нарките)?
Фло - специалист
marnik написа:
Няма причина да си мисля, че няма да има ефект.. освен разбира се така типичната бг скептичност ;)
Взех го препарата, довечера го сипвам и ще видим какво ще се случи.

В зависимост от това дали е открита яма, пластмасов бидон или пречиствателна станция се ползват различни бактерии, които виреят в съответната среда.
Нищо няма да се случи! Ако ставаше толкова лесно хората нямаше да измислят и ползват пречиствателните станции,че и да дават пари за такива,просто щяха да ползват вълшебния препарат за ямата или един резервуар ,пък "златарките", камионите ,дето проличат на космически кораби в оранжев цвят въобще нямашеда ги има! Това не е бг.скептицизъм ами елементарното познание на процеса биологично пречистване и ако искаш и ти да го разбереш виж в нета " цикъл на азота"
dadko, Виждал съм Лайнярка (няма смисъл от цензура) с 40 м маркуч.
naB4o - специалист
ArturDent написа:
Направи и пусни снимки ПРЕДИ / СЛЕД
:-D
Гнусар :) хаха
Иначе, един препарат се сещам, който бяхме ползвали на село. Нарича се "лопата" изкопахме си нова, а старата я дозапълнихме с пръстта :)
  • 1
  • 2

Тема "препарат за септична яма" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: