Ел. инструментите. Консумативи.
milen56 - специалист
Здравейте. Водоструйката е BUDGET и има едно маркуче с филтърче на края.Знам, че е за препарат, ама незнам как да боравя с него. Ясно е, че се мушка в някакъв съд с препарат, ама как се нанася препарата върху колата? Моля някой ако е работил с такова нещо нека каже как става. Точен модел за съжаление не мога да кажа.Купувана е преди 3-4 години от Практикер и сега я изрових на село обаче няма никаква документация за нея.
n.f - напреднал
Това маркуче го потапяш в съд с препарат слет това махаш накрайника на водоструйката и натискаш бутона за пръскане .Водата излиза заедно с препарата без да е под голямо налягане.Като приключиш с препарата махаш маркуча слагаш накрайника и чистиш
zimel - специалист
Огледай отпред накрайника, на моята има три положения да пръска, точка , черта и препарат.
rum_sz - специалист
Водата от чешмата ,трябва ли да е спряна?
rum_sz - специалист
Препарата разрежда ли се с вода?
Какви препарати се ползват?
Последна промяна от rum_sz на вт май 03, 2011 11:51 pm, променено общо 1 път.
bulhomes2 - майстор
На препарата си пише дали се разрежда с вода. Аз си взех един на Керхер - и разреден и неразреден все не ще да направи пяна като в автомивките.
dragozow - майстор
Тоя в автомивките е друг и не се продава в маки опаковки. Знам го защото работя с вносителите на Ma Fra и купувам разни неща за колите.
milen56 - специалист
Ами аз имам такова безконтактно на Мафра и сега по почивките ще пробвам, ако остане време.

Тема "Маркуче за препарат на водоструйка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: