• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
Mitkoasd - специалист
Здравейте! Наскоро се сдобих с това попадение - http://megashop.bg/bosch/%D0%95%D0%9B%D ... _info.html Някакви мнения, впечатления, препоръки, съвети, относно него? Добра ли е машинката? Ще издържи ли горе-долу на почти всекидневна работа?
gogo1113 - специалист
Да, със сигурност. Аз имам 14-125CIE и е безпогрешен. Издържа на постоянна употреба, така че смело го натоварвай и не му се притеснявай, заслужава си парите и няма да си недоволен. Успех в работата!
ESPACE - майстор
Имам и 14 и 11. Втория ми е с регулиране на оборотите като тоя от линка. Супер машинка си е.
gogo1113 - специалист
Този от линка е без електроника за регулиране на оборотите - модела е CI, с електроника моделите са CIE.
Mitkoasd - специалист
Машинката е без регулиране на оборотите. Донесоха ми я втора ръка от Германия за 35 евро - 70 лева. Дотук съм само с добри впечатления - изключително запазена е.
gogo1113 - специалист
За тази цена си е направо подарък. Не вярвам да имаш проблеми с нея.
Mitkoasd - специалист
Дано. Личи си че германецът има добър избор и си пази инструмента.
dimitar68 - напреднал
Какво ште рече това /Глава на редуктора завъртаща се на стъпки по 90° /
Chefo77 - майстор
Значи, че "сивата" част може да се завърта на стъпки - развиваш 4-те болта за кръстата отвертка, завърташ на 90/180/270 градуса без да отлепяш двете части и завиваш наново болтовете.
В оригиналното положение е труден за употреба от левичари - колегата сряза един перваз и го остави.
Mitkoasd - специалист
Това значи с прости думи че кожухът /предпазителят/ на диска е с нов механизъм което и мен лично ме учуди. Много добре измислено вместо с ключ и отвертка можеш с червен бутон да го въртиш навсякъде около диска.

Хмм значи май не съм разбрал правилно. Тази екстра която колегата над мен описа не ми беше известна.
  • 1
  • 2

Тема "Ъглошлайф Bosch GWS 11-125 CI синя серия" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: