• 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 132
Всичко за дърводелството
ogy_a - напреднал
ОК сигурен съм, че ще се уточним. :partyman:
T.N.T-mersi!!! za otgovora!!poneje sa s razli4en zviat-orehovo i 4ervenikavo-kafiavo-dosu6t kato patina!!!bravo!!maistorska rabota!!!!!sega me trese treska -patuvam za bg i 6te si kupia baiz!!!tuk se prodava samo v sa4etanie s lak!!pfuuuu!!!ama ne sam tarsil po-uporito-dnes razbrah 4e moga i oreh da nameria-zenite_MALEEEEE!!!ama nali merak s pari se gasi!!a i jenata samo me ra4ka-davai,pravi!!4e posle kato po4ne6 pak da ba4ka6 niama vreme!!az zimata si ia karam v ka6ti 4e na sever e mnogo hlad za ba4kane,i imam svobodno vreme-napravih si edna bara4ka s izolacia da mi e toplo i tam si po4ukvam pri -20 navan!!kato se varna ot bg sled 3 sedmizi 6te pratia snimki(ako sina BLAGOVOLI da mi sadeistva!!!)A,ogy_a-za men-jiveia na ujnia briag na motreal,quebec-Greenfield park!ako niakoi iska i fon moga da dam-na e-mail!!!davaite,kolegi,sazdavaite!!!4e be6e mi pisnalo ot negativni,palni s psuvni bg forumi!!!jivi i zdravi!!
kalin,sina mi se smili da mi pomogne s pustia mu komp(4estna duma, predpo4itam da izdialkam zialata mu shema-danni platki,ram-ove i t.n otkolkoto da zapomnia vsi4ki manipulazii po klavira-biah operator na turbini v aec kozlodui 20 godini i me hva6ta urtikaria kato triava da sledia vsiaka stapka!!!abe,sviknah na lesno!!a i na 51 mi etrudno da pomnia drebolii!)tova sa e6ta praveni kogato niamah ni6to osven malko zirkuliar4e i frezi4ka!!

Прикачен файл

Picture 018.jpg
o6te edna rozetka-predi6nata be6e ot 4AM i CEDRE-ujasno darvo-ot roda na 4ama,ama o6te po-gadno-zepi sekakto si iska!!navan ne gnie_vsi4ki direzi za el.snabdiavane sa ot cedre!!i e 2 pati po-skapo!!no ima stra6en kafiav zviat!!
Прикачен файл:
Picture 022.jpg
Прикачен файл:
Picture 022.jpg

Прикачен файл

Picture 022.jpg
te taka!! sina mi pokaza za parvata!!OK!ama za vtorata gledai kakva ia napravih_to ne stava i za edno pokazvane spriamo va6ite tvorenia a az -3 pati!!IZVINETE!!
tova e raota na profesionalist-petar zlatkov ot 6umen-ot oreh!!
moeto skromno kopie ot brazilski 4am ne mojah da go izpratia-1.86MB e !!6te go snimam pak!!izvinete!!
ogy_a - напреднал
Ще се оправиш с компа ако подкупиш сина си, ще ти е по лесно.Важното е, че си положително настроен!
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 132

Тема "Дърворезба" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: