• 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 31
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
вече избрахме бялата техника само за бойлера се чудя още...ремонта ми навлиза в заключителната си част, днес боядисах спалнята , сложихме и смесителите в банята....скоро ще кача още снимки...приемам предложения за терасата и спалнята
Galy - специалист
Дайте да направим една друга тема за ремонт че ще умешим нещата :)
Galy - специалист
Teрмопомпа може и да нямам още, но пък си направих основата на барбекю на терасата. :roll: Това поне си зависи изцяло от мен! Остава да изградя огнището и да довърша визуално.

Прикачен файл

BBQ 0.jpg
BBQ 0.jpg (67.93 KиБ) Видяна 4532 пъти

Прикачен файл

BBQ 1.jpg

Прикачен файл

BBQ 2.jpg
BBQ 2.jpg (73.68 KиБ) Видяна 4532 пъти
EDI - майстор
Като сложиш огнеупорни тухли или плочи, няма ли да намалее много горивната камера.Или вътре ще има електрическа скара.
bulhomes2 - майстор
Поздравления Гали! Отдавна не бях чел толкова дълга тема наведнъж.
Galy - специалист
EDI, незнам...ще имам 60см чиста ширина между тухлите. Достатъчно е. Преди време направих барбекю на вилата. Вътрешното разтояние е по-малко дори и никога не съм усещал липса на място. 10 пържоли или скумрийки все се събират ;)

bulhomes, надявам се ти е интересно :) Аз самия някой път се хващам, че прочитам темата назад и също ми е кеф :wink: И без да знам съм озаглавил темата абсолютно точно :) Но...има къде да живея, няма зор. Избарвам си нещата. Пък и...парите не са с чували
ZEDYCUS - майстор
Браво Гали :-D , ще следим напредъка. Вътре готово барбекю от ламарина ли ще вграждаш. Поздрави.
Galy - специалист
Еееее, не разбира се. Ще си го зидам с тухли. Намерих си тук едни на 30 ст и взех баячка :) Само ще видя как ще ги режа, че така както съм го замислил, доста тухли ще трябва да се цепят по дължина. В смисъл, трябва да намаля дебелината на цялата тухла на половина. Това в дясно до барбекюто е комин. Отгоре са сандвич панелите на терасата. Имах възможност да вкарам пушека в комина като избия една дупка, но реших, че ще е по добре да пробия дупка в панелите и реално да подведа още един комин, опрян за съществуващия. Не ми се искаше да правя язви в тавана, но като го обърна отгоре с ламарина какъв ще му е проблема...
ZEDYCUS - майстор
Като се обърне комина с ламарина и повечко полиуретанов 'салам ' никакъв. Тухлите ги режи с голям шлайф с диск за неметал-на Булфлекс зелените, миналото лято правих и аз барбекю(още не съм качил снимки във форума) и с видиев диск за бетон нищо не се получаваше. Този зеления диск ги ядеше много лесно. :)
EDI - майстор
Аз моите огнеупорти ги рязах с диамантения диск, ама голяма пушилка беше и излязох чак на улицата.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 31

Тема "Ремонт, който продължава...дълго :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: