• 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
svetliopi44 - Чирак...
Дам , с диск за неметал се режат като масло огнеупорните и ако имате регулатор на флекса ,намалете оборотите и пушилката ще е далеч по-малка...
KnauFer - специалист
"Не ми се искаше да дупча сандвич панелите. Не се и съмнявам че ако го беше правила фирма, не биха се замислили да монтират държачи дирекно за панелите, но...нали и в това е смисъла сам да си правя ремонта - да вземам възможно най-сигурни и смислени решения. ...все едно че ще правим апартаменти и къще за по 100 години ама... ;)"
Е какво щеше да им стане на панелите ако беше хванал директните с копчета за тях ?!? това с тея ЦВ-профили е наи измислената конструкция която съм виждал някога(а аз съм виждал доста глупости) ,но наи лошото е че си мислиш това ти решение е правилно :)
Успех с ремонта!
stenmark - специалист
ZEDYCUS написа:
Като се обърне комина с ламарина и повечко полиуретанов 'салам ' никакъв. Тухлите ги режи с голям шлайф с диск за неметал-на Булфлекс зелените, миналото лято правих и аз барбекю(още не съм качил снимки във форума) и с видиев диск за бетон нищо не се получаваше. Този зеления диск ги ядеше много лесно. :)
Aбсолютно вярно!Аз също в момента правя барбекю и се чудех с какво ще ги режа,а то се оказа най-лесната част.Диска за неметал ги режи много лесно.
bulhomes2 - майстор
А дали може диска за неметал да се сложи на циркулярче за рязане на плочки? Хем ще прави прави срезове, хем ако тоя диск може да реже и с вода - пушилката ще я няма.
Илиян Илиев™ - майстор
Май дупката е с друг размер, но нека се изкаже по-разбирач. :roll:
Galy - специалист
KnauFer написа:
Е какво щеше да им стане на панелите ако беше хванал директните с копчета за тях ?!? това с тея ЦВ-профили е наи измислената конструкция която съм виждал някога(а аз съм виждал доста глупости) ,но наи лошото е че си мислиш това ти решение е правилно :)
...Говориш ми за стаята. По ред причини се наложи тази конструкция. Не знам дали е най-правилното, но така реших и така постъпих. Факт е, че вече почти 2 години няма проблем. Така че, да, мисля че съм взел не лошо решение!
Galy - специалист
Детската стая...почти готова! ;)

Прикачен файл

DETSKA_7.jpg Детска стая - проект

Прикачен файл

detska.jpg Детска стая
ivaya - помощник
:-D Много, приятна детска стая сии имате. Може ли, да помоля за по-подробни снимки от тоалетната, има вратички над гърнето и как е решен въпроса със спирателните кранове и водомера. Доколкото видях са скрити зад вратичките. :)
Galy - специалист
Тези дни ще ходя в апартамента и ще снимам шкафа над гърнето. Получи се възможно най-функционално.
Galy - специалист
Междодругото, започнах с оправянето на терасата... Някой има ли предложение с какво да облека трегера отгоре...Днес ходих да гледам мрамори. Харесах, но цената ме поспира...за целия трегер излезе 1000лв :| 150лв квадратен метър + допълнително пари за обработка, оразмеряване, водобрани... скъпо е. Видях едни варовикови плочи. Изглеждаха много добри на външен вид, но хората казаха, че трябва да се импрегнират срещу вода, защото били много пропускливи и много много не препоръчаха за такъв вид монтаж изложени на дъжд.

Прикачен файл

IMG_1090.jpg

Прикачен файл

IMG_1095.jpg

Прикачен файл

IMG_1089.jpg
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30