Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
kolonal - специалист
Към къщата ми имам малък паркинг за мен и мои гости, но често се ползва и от други хора, което искам да огранича. Някой има ли идея какви са цените на бариери с дистанционно, защото в нета открих само една, с обявена цена, на стойност 1750 лева? Толкова пари не ми се дават, та питането ми е за по-евтина или да взема да си скова една, а?
Илиян Илиев™ - майстор
Предполагам може да се взаимстват доста неща от темата за автоматизиране на гаражна врата.
romanpm - майстор
:roll: Сещам се за познат който си е направил гаражна врата от пластмасови ламели , предавка от ъглошлайфче и 12В малко моторче с дистанционно от някаква детска играчка :lol: и работи !
Бариерата е лесна за купуване - алуминиев профил , но мотора с предавките и електрониката за защита и управление ... :? става доста
torbalan - Дървен философ
kolonal написа:
Към къщата ми имам малък паркинг за мен и мои гости, но често се ползва и от други хора, което искам да огранича. Някой има ли идея какви са цените на бариери с дистанционно, защото в нета открих само една, с обявена цена, на стойност 1750 лева? Толкова пари не ми се дават, та питането ми е за по-евтина или да взема да си скова една, а?

какво означава "към къщата ми"
внимавай къде ще поставяш бариера - да не пострадаш...
че ако не ти е в двора - нямаш никакво право да ограничаваш достъпа на хората...
rendo - специалист
Алуминиев профил - от всеки един склад - 60-70 лв
1 лист ламарина и 2 м винкел за конзолата и тялото - 50 лв
мотор от пералня обаче слагаш 2-йна предавака за мощност. - 50 лв
Управление от от централно заключване за кола с 2 дистанционни - 40 лв

и 10-тина часа личен труд. :)

Тема "Въпрос за бариера" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: