• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 13
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
ribnikolaevi - майстор
cybersas написа:
Ти ме уби - я се огледай - всякакво се прави - не квадрат, ами вагини изливат (в рамките на шегата). Виж за лазерно рязане и огъване в бате гугъл. Вариант е - въпроса - дали няма да е по-скъпо от душа и батерията?!
За моя случай по-подходящо ми се вижда да се лепи по ъглите, за да може да си вкарам осветлението вътре. Но се притеснявам как ще изглежда лепелиня плексиглас.
cybersas - специалист
ribnikolaevi написа:
За моя случай по-подходящо ми се вижда да се лепи по ъглите, за да може да си вкарам осветлението вътре. Но се притеснявам как ще изглежда лепелиня плексиглас.
Ако го срежат на лазерно рязане под наклон 45 градуса - мисля ще си го залепиш прилично без да стане грозно. Имаше една фирма в Модерно предградие - рязах навремето там някакви иноксови плочици с лого на фирмата и т.н., ама съм им загубил координатите :rolleyes: Те приемаха всякакви поръчки и помня, че не беше скъпо.

Edit: Намерих ги: http://www.rld.hit.bg/contacts.html
ribnikolaevi - майстор
Ок, благодаря.
Среза е ясен, остава лепилото да си изясня, че ако се разтече нещо, ще стане ... Трябва да е прозрачно и много здраво, да хване само с челно лепене и да не се вижда като дразнеща тъмна лента.
cybersas - специалист
Е с това лепят рекламните табели, щото като са с неон вътре става +70-80 градуса. Отделно влагозащитава, ако се нанесе правилно. Аз си лепих с него къщичка за птичка и аквариум - страшна работа :shock: Обаче къде го продават в момента - не знам - купих го навремето от една железария, дето вече я няма.

http://www.fixall.eu/fixall/images/fix_ ... tal_bg.pdf
ribnikolaevi - майстор
Ако го има в България, ще го намеря, мерси. :prost:
cybersas - специалист
leosat varna написа:
cybersas написа:
по-така душ
Малко оф-че. /да се похваля :cool: / Ето такъв "по-така душ" съм си поръчал...само слушалката, другото не ме кефи. Къде са хората, къде сме ние... :sad:
Аз като съм с проточен бойлер и му задам 38 градуса - тая джвъчка във видеото дали ще ми докара 42? :finga: Обаче иначе дизайна (че и маркетинга) е на ниво :partyman: За парите - да питам ли :)
Mike - специалист
ribnikolaevi написа:
Малко снимков материал.
След като огледах внимателно душ-питата се оказа, че мога да добавя още около 80 см отдолу от лентата. Стават 80 см отстрани и 80 см отдолу. Сериозно мисля да го пробвам, пък ако не става, ще я ползвам за друго място.
Предлагам ти за чешмите ето това:
http://www.focalprice.com/HE152S/Alarm_ ... ilver.html
ribnikolaevi - майстор
Искат ми 100 лева за плексигласа ... Не е ли множко?
velas - специалист
cybersas написа:
Аз като съм с проточен бойлер и му задам 38 градуса - тая джвъчка във видеото дали ще ми докара 42? :finga: Обаче иначе дизайна (че и маркетинга) е на ниво :partyman: За парите - да питам ли :)
Сигурно и повече ще докара... :cool: Всъщност тая врътка е само дистанционно управление. Самата система за водоподаване и термоуправление е над/зад/ душа.

А слушалката не е скъпа -> ето. А жената хареса и тези рафтчета и стана комплект.
Човека, който ще ми ги достави каза, че ще излязат доста по-евтино от цените в сайта. Ще видим.
ако вече не е късно искам да ви подсетя,че 5050 лентата е 9w/m-което значи,че не трябва да бъде лепена върху плексиглас а върху метал.също така показана на схемата по този начин няма да се вижда светлина а сянката на другата лента а що се отнася за събирането на ъгъла-то и лентата може да се реже под ъгъл и тогава всичко е ок.само да се внимава с посоката за рязане. а да не забравя да спомена,че плексиглас след лазерно рязане не бива да се лепи-случват му се лоши работи..............
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 13

Тема "Светлинен поток от ЛЕД лента" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: