Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
nelimsm - помощник
какво ви е мнението за китайски поялник около 20 лв на битака в куфарче.
no name марка
имам да правя една баня на село дали ще се справи?
PCL82 - майстор
Важно е какви са накрайниците. Може да са направени неточно и калпаво.
На евтините поялници ги правят от алуминий, който трябва да е покрит с тефлон. Обикновено чернеят.

На скъпите модели са от бронз доколкото знам.

Алуминиевите след време се измятат. Същото става при евтините алуминиеви тигани без стоманена плоча в дъното-дъното им се разтегля и издува.

Важено е термостатът дали е точен, ако приемем че нагревателите са прилични.

На турските има един програмиран дефект: кабелът излиза от тръбната дръжка, която е с остри ръбове. Само гумата отгоре държи кабелът да не се среже на тези ръбове. Но след време се срязва. За да се смени трябва да се разнитят попнитовете на кутията и вътре да се сложи лустерклема, а в дръжката да се сложи парче гуфрирана тръба.
bulhomes2 - майстор
А да питам и аз - някой виждал ли е по-фини за бъркане в труднодостъпни места?
milen56 - специалист
Аз си купих такъв само, че за 32лв.В сиво куфарче с три накрайника.За сега имам около 10 спойки и си работи.Просто в момента на покупката го пробвай и ако работи го взимай.

П.П. Сега се сетих, че един приятел има същия от 2г и доста работи е излепил.
EDI - майстор
А, ниска, ниска за професионалистите, ние любителите я караме за 30-40 лева. :lol:
bulhomes2 - майстор
Е че аз не видях да е по-компактен от тези по 20-30 лв.
joro_d_007 - помощник
Като размери този заваръчен апарат на Rothenberger е почти същите размери като на тези от 20-30лв., но все пак имайки предвид другите им модели е наистина най-малкият им модел. Повече представа може да добийте от видеото което сме оставили.

Тема "поялник за полипропилен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: