Ел. инструментите. Консумативи.
shpaci - напреднал
Привет на всички съфорумци имам следното питане :Закупих преди около месец Ъглошлайф от лидъл от онези 1200ватовите с регулиране на оборотите и с диаметър на диска 125мм.Та питането ми е някой ползвал ли е такъв и има ли застопоряване на включването защото при мен трябва да държа непрекъснато натиснат бутона за включване отпусна ли го- спира .Ходих в сервиза им но там явно не са в час се опитаха да ме убедят ,че така било нормално което не ми се вярва -та затова да Ви попитам: Някой има ли подобен и при него ли е така? :?
А флексчето каква му е марката?
ralev - специалист
Ъглошлайф от бакалия - да очакваме сирене в железария :-D
mitko64 - майстор
Въпреки, че виждам има бутон за застопоряване подобен на бормашините, смятам, че е по- безопасно да се работи ако не блокираш пусковия бутон. Тази екстра е задължителна при модели за работа с една ръка( което е противоуставно но се налага често). Този модел като го гледам е разработен за работа с две ръце така, че е по- безопасно да не се включва блокировката.
forski - специалист
Моя ъглошлайф има застопоряване,(всичките ми инструменти имат)не ми се вижда нормално да няма и през цялото време на работа да трябва да натискаш/стискаш някво копче :?

p.s. Kолега защо купуваш ъглошлайф от хранителен магазин,колко струва това чудо и с каква гаранция е ???
mitko64 - майстор
Големите ъглошлайфи нямат( примерно моят Спарки МВА 2001). Идеята е ако го изпуснеш да не побегне по земята. Междувременно прегледах упътването на лидълския ъглошлайф и този бутон е обозначен като"блокировка за включване" в инструкцията на български, предполагам произволно пускане. Ако е така, на неудобно място са го разположили. Такъв бутон си имат големите ъглошлайфи разположен отгоре.

Тема "Ъглошлайф от Лидъл" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: