Напишете въпрос свързан със санирането.
comunikator - специалист
Искам да ти кажа ,че малката фирма ще ти направи по добра дограма от Ролпласт защото тех ги е страх да не си изгубят и малкото клиенти,защото на тях точно клиентите са им добрата реклама,а на Ролпласт или някоя друга голяма фирма им е през..... ,че на теб не ти харесва изработката,те залагат предимно на големи обекти,кооперации,хотели и им дреме за частните клиенти.
Работя 6години дограма знам някой неща как седят.
първо проверете преди да се доверяват на Ролпласт защото после при проблем няма да ви обърнат внимание.
pavkatay - майстор
comunikator написа:
И с кой профил работиш?
Profilink
Така ... в крайна сметка днеска ми сложиха VEKA , 5 камерен, с К стъкло и аргон. Засега още нямам впечатления , ама откъм шумоизолация е бомба :)

Утре ще ми замажат прозорците и се надявам всичко да е ОК вече , защото сега малко ми духа от дупките на тухлите. Бая пяна сложиха , ама изглежда някъде не е запълнило , много криви стени се оказаха.

Поздрави и до нови въпроси ;)
hakama - специалист
Здравейте,

Предстои ни да сменим дограмата на:
(Юг) - Един пистолет + два прозореца на голяма стая (в тази има вътрешна изолация.
(Север) - Малка тереса (около 3м), с една чупка (80-90см) ще бъде, за да не се затенти много.
Стоителството е от края на 60те, с дебел панел. Минават само тръбите за радиаторите, зимата греят и не се налага да включвам печки (много рядко).

Бюджета няма да е голям, затова смятаме да се спрем на PVC дограма; макс. среден клас?! Само, че за южните ме притеснява да не се изметне от напичането това ПВЦ?
Няма да има К-стъкло.

Доколкото четох стъклопакета и изработката/обкова са по-важната част от дограмата.

Като конфигурация каква е добре да бъде?

Спряхме се на една фирма (познати), която работи с:
Shuco (200лв/ отв. и 170лв/затв.),
Vivаplast;
Тисен (ПВЦ);

Вайспрофил, 170/100лв (Аl);

Обкова е Сигенри (май така беше).

Цените добри ли са?

Ще се взима на изплащане най-вероятно...

ПП: За София става дума.
comunikator - специалист
Обкова според мен е Сигения.
Аз ти препоръчвам Шукото.
Вивата и Вайса са боклуци,а с Тисъна не съм работил и нямам впечатление,монтирал съм Тисън и стъклодържателя беше отвратителен и се пукаше.
pavkatay - майстор
hakama написа:
........Спряхме се на една фирма (познати), която работи с:
Shuco (200лв/ отв. и 170лв/затв.),
Vivаplast;
Тисен (ПВЦ);

Вайспрофил, 170/100лв (Аl);

Обкова е Сигенри (май така беше).

Цените добри ли са?

Ще се взима на изплащане най-вероятно...

ПП: За София става дума.
Ама това цени за квадратен метър ли са :shock: :shock: :shock:

пп Не се учудвам на цените, а на начина на определянето им.

Тема "Избор на фирма за PVC дограма" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: