• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 41
Всички въпроси за вилата.
filmatoplo - майстор
В Термоикономик са по 150 ли бяха :?
stiv1961 - майстор
Аз го изрових от тук ама нема цени.Утре ще звънкам:
http://www.technostroi.com/index.php?op ... &Itemid=80
stenmark - специалист
Извинявам се че е извън темата :kabel96 прочете ли си пощата?Въпроса е за итонга как се държи.
stiv1961 - майстор
Вчера започнах да лепя плочи и на стената където е душа.Мислех днес да продължа,но времето ме изненада-вали,вали кротко. :? Май ще се пие бира :drinkers:

Прикачен файл

020720111218.jpg

Прикачен файл

020720111217.jpg

Прикачен файл

020720111209.jpg
filmatoplo - майстор
Момичето тренира за морето :wink:
stiv1961 - майстор
Кандидат-снахата :) Ми тя майка и е в Приморско-работи в пицария.
П.П.Междувременно докато вали направих филтърно-помпенно-отоплителната система :-D Даже работи без течове.Чакам следващото финансиране за полиетиленовата тръба и готово.Сега обаче изниква въпрос-как да закрепя тръбата на покрива? :? Очаквам идеи-не бързам :)

Прикачен файл

030720111223.jpg

Прикачен файл

030720111222.jpg

Прикачен файл

030720111221.jpg

Прикачен файл

030720111220.jpg

Прикачен файл

030720111219.jpg
filmatoplo - майстор
Някой спомена за метална скара ,за да не се тъпчат мн керемидите може да се навие долу на земята , и после цялата скара с навивката да се вдигне :? може и да бъркам :wink: правиш от шина едни зет кривки и ги монтираш под керемидите , като стърчи под керемидата .На тези шини закрепи после скарата .Само с какво ще закрепяш тръбата за скарата :? -с миши опашки ще пригорят за 1 лято ,с медна тел ,с алуминиева или поцинкована тънка лента :? .
_Любител - специалист
Защо не помислиш за тези триъгълните спиращи снега, които се монтират с керемида. Върху тях правиш дупки и слагаш скоби за ПП тръби :?
Много добре е станало с помпата и филтъра. Какво реши за ДТЗ? Аз сега ще правя моето табло и си размишлявам.
jakuzi - специалист
Една схема на монтаж,може да помогне на някого :)

Прикачен файл

1 (Medium).JPG
1 (Medium).JPG (35.44 KиБ) Видяна 3139 пъти
stiv1961 - майстор
_Любител написа:
Какво реши за ДТЗ? Аз сега ще правя моето табло и си размишлявам.
За ДТЗ нищо още не съм решил,за това следя и твоето запитване,нооооо никой нищо не казва-мълчи народа.А за тези триъгълници изобщо не се сетих.Трябва да разуча как се захващат за керемидите :?
Хайде,бе хора-давайте идеи.После като направя някоя глупост и пусна снимка един през друг ще се бъзикате :-D
Ей тази ПЕ тръба трябва да я наредя на керемидите.

Прикачен файл

Направи сам.JPG
Направи сам.JPG (34.65 KиБ) Видяна 3591 пъти
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 41

Тема "Басейн" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: