Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Благодаря за много коментарите и критиките все пак така се стига до истината . :) След като получих и съвети от познати тези сламени покриви май ще изчезнат . Но може да се направи някаква много малка постройка като декорация с такъв покрив.
Имам малко още работа и след 1 месец се захващам както му е реда(община, готвенето на евро проекта и т.н). Само ме притеснява какво ще стане с тези фирми , че като гледам са им безбожни цените 800 лв на квадрат за дървена къща от трупи. Струва ми се прекалено много . Вече си харесах една къщички от този руски сайт по-горе с доста елементарна конструкция , но все пак трябва малко да се пооправи като за туристическа дейност.

Прикачен файл

druga52.jpg
druga52.jpg (61.76 KиБ) Видяна 1906 пъти
Ето го и плана който неменуемо ще се промени .

Прикачен файл

druga5.jpg
druga5.jpg (21.99 KиБ) Видяна 1905 пъти
stenmark - специалист
Това лично на мен много ми харесва и с басейна така поставен е много добро рещение.Вътре разпределението едва ли е проблем да се промени.Остава да се разбере каква е цената?
jekasus - майстор
И аз бих искал такава баня в двора си :-D
rumeniak - специалист
Здравейте колеги,
От много време не съм писал защото само чета мненията но сега не мога да не взема думата.
Не знам къде сте намерили тия цени 400 евро на кв. метър но отдавна цените паднаха. Ако си строите сами по нашата система quadlock Ще ви излезе не повече от 190-200 Е на кв.м. При това строите сами. От дърводелеца в наше село имам оферта за дървено бунгало което според думите му става за целогодишно ползване и е 42.кв и цената щяла да се върже с фундамента покрива врати и дограми 5-6 хил лева. Аз лично не го вярвам де. Най важното е да не се бърза, аз проучвам видове строителство и цени вече 4-5 год. и като му дойде времето ще строя и аз.
Leon - специалист
Айде пак реклами!
Човека пита за дървена къща, пък бе хвърлен в бетонен бункер!!!

:lol:
walko - специалист
Щом искате сглобяеми или бунгала вижте и това:

viewtopic.php?f=47&t=8581

Там някъде бях описал как направихме прилична и топла виличка на един приятел, основно от дърво и стиропор! Разбира се вариаций има и за външните и за вътрешните стени, особено ако се накове с ламперия ще изглежда съвсем дървена! Но и дървени философи винаги ще се намерят, :-D за това избора си е твой! Това е просто още една идея!
rumeniak - специалист
Leon написа:
Айде пак реклами!
Човека пита за дървена къща, пък бе хвърлен в бетонен бункер!!!

:lol:
Бях забравил защо не пиша, БЛАГОДАРЯ ЧЕ МИ НАПОМНИ.

Тема "Нещо различно" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: