• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 50
Ел. инструментите. Консумативи.
mitko64 - майстор
Машинката е много добра и имам само забележки към кабела и патронника( толкова душмански е стегнат, че така и не можах да го сменя- знам че контравинта е с лява резба). Сега обаче ме е яд защото пуснаха по- мощен модел- 500W, с метален редуктор за 79 лв.( BR 101E) и можеше да боря по- големи винтове от 6Х120.
forski - специалист
mitko64 написа:
Машинката е много добра и имам само забележки към кабела и патронника( толкова душмански е стегнат, че така и не можах да го сменя- знам че контравинта е с лява резба). Сега обаче ме е яд защото пуснаха по- мощен модел- 500W, с метален редуктор за 79 лв.( BR 101E) и можеше да боря по- големи винтове от 6Х120.
Сега като го каза и мен ма фана яд :evil: :)
h_service - специалист
Няма спор,в крайна сметка ако се гони цена,няма по-евтина от нея.Да е нещо все пак фирмено..колкото и да е! Щях да предложа Maktec,но видях,че е с 29 лв. по скъпа :lol:
forski - специалист
Аз до последно се чудех м/у Мактек и Спарки но при положение че ще я ползвам от дъжд на вятър взех Спаркито,инъче имам винтоверт на Мактек и съм много доволен от него :)
mitko64 - майстор
Че Мактек са хубави машини спор няма, обаче таман се бях навил за една бормашинка и прочетох в един бургаски сайт( nlsltd, или нещо такова) обеспокоителната новина, че нещата вървят на промоции до изчерпване и затваряне на сергията( т. е. Макита спира производството им). А същият саит се пишат и дистрибутори на Макита, така, че нямам основание да не вярвам. За резервните части не упоменават как точно стоят нещата, и това окончателно ме разубеди.
Kumay - майстор
mitko64 написа:
Че Мактек са хубави машини спор няма, обаче таман се бях навил за една бормашинка и прочетох в един бургаски сайт( nlsltd, или нещо такова) обеспокоителната новина, че нещата вървят на промоции до изчерпване и затваряне на сергията( т. е. Макита спира производството им). А същият саит се пишат и дистрибутори на Макита, така, че нямам основание да не вярвам. За резервните части не упоменават как точно стоят нещата, и това окончателно ме разубеди.
За Мактек е вярно, че са на промоция до изчерпване! МТ811 струва 69,00лв!
А за затваряне на сергията - много здраве! Те много се пишат дистрибутори, не че има значение! А и си ги пише кои са http://makita.bg/bg/suppliers.html
Пуска се нова серия на Мактек в края на годината! Части има и ще има!
Между другото сегашния Мактек си е модели на Макита със стар дизайн.

П.П. Темата е Спарки, но като подкарахте Мактека... да уточним нещата!
h_service - специалист
Промоцията Maktec Наистина е до изчерпване,защото ще излиза нова линия Maktec.Тя ще се появи на пазара най-вероятно септември месец.Ще има повече продуктова гама:голям ъглошлайф 230мм,прободен трион-копие на модел 4327,както и нови акумулаторни винтоверти,но за сажаление достса по скъпи от предходните,защото ще бъдат с литиево йонни акумулатори.С 2 думи серията ще е по скъпа от сегашната!За Maktec части има,и ще има за дълго време напред.За Maktec-a ще се намират повече части от колкото за sparky-to,след време!Но ти нещата си ги знаеш по темата за резервните часи :cool: Който продава MAKITA се води,че е дистрибутор.В момента сайта на Makita не е ориентир да се гледа кой е дистрибутор и кой не,защото е в процес на обновление и много от фирмите дистрибутори на Makita все още не са вписани на картата,както и аз все още,макар и да съм гаранционен сервиз на Makita.За дизайна също може да се поспори,защото Модел MT063SK2 ако предположим,че е машина със стар дизайн,с какво тогава се различава от модела 6271DWAE,освен,че втория модел има гума на дръжката ,а другия е малко по дървен и си личи,че е хоби версия :)
imarh - специалист
mitko64 написа:
Лично за мен няма яд, защото BR101E е с 25% по-тежка, а предполагам с толкова по-голяма и с поне толкова по-скъпа.
Аз избрах BR100E именно заради размера, теглото и цената. До някъде и марката може би. ;-)
mldm - специалист
В кои градове в централна северна и североизточна България има сервизи за ел.инструменти на Спарки ,Бош,Макита?
Kumay - майстор
mldm написа:
В кои градове в централна северна и североизточна България има сервизи за ел.инструменти на Спарки ,Бош,Макита?
В много! И в сайтовете на марките ги пише! Провери ли? :?
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 50

Тема "Инструментите на Sparky - Ловеч" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: