• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 306
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
ludiagsm - специалист
ivan_ws написа:
А ще качиш ли клипче с ускорението с двата хъб мотора, понеже в нета има едно много старо с 1 мотор. И колко ти излезнаха батериите, че от 1 седмица не мога да се разбера с една лошо говореща английски, китайка :-D
ами беше отдавна виж в по-задните страници на тази тема мисля 4е има ликове и цени , мойта е китайска от V-POWER ,но имах проблеми 2 от пакетите бяха окъсили , най-добре да се вземе батерия съставена от възможно най-малко елементи идеалния случай за 48волта е 16 броя http://cgi.ebay.com/DIY-KIT-48V-16AH-HE ... 2557wt_754
ludiagsm написа:
Днес пак се повозих и направих едно клипче :) http://www.youtube.com/watch?v=oSNfICh0sQ8 , ...

Здравей,

клипчето през надлеза ме впечатли определено. Тоя надлез е и причина да не карам колело до работата. Има ли вариант да се видимо по "комшиски" по квартала и да дадещ някоя идея и съвет ....почерпката е от мен

all_73@abv.bg

Поздрави
ludiagsm - специалист
Хм нещо проблем ли е имало , че изчезнаха сума мнения от тук :?
velsi - Почетен майстор
Да, имаше проблем. Форумът е възстановен към по-стара дата.
kretio74 - специалист
Извинявам се ,че пиша в темата ама имахме една уговорка с batefori, но понеже форума се бъгна и загубих неговите координати. Интересното е ,че търсачката не намира такъв потребител :? :? Към Batefori: Ако още те интересува моторчето търси ме на скайп kretio74 или на 0895308012 :?
Това сбъгване на форума направо ни е...а мамата :axe:
kretio74 - специалист
Форумът е взстановен към Мноооого по стара дата. :axe: Ма да пием по бира и да се прегърнем.
ludiagsm - специалист
Пак добре ,че има резервен вариянт :p
zec ingenering - специалист
Здравейте на всички!
Тъкмо реших и аз да се включа, то пък нещо стана с темата и моите постинги изчезнаха.
Приятели, бих желал да помогна на онези от вас, които “копаят” по темата “електронен контролер за BLDC двигател”. Разполагам с някои схеми и полезна информация, която може да ви е от полза.
Нека Ви покажа и това, което карам аз от м. март насам. С това колело са изминати вече много, много километри с яко каране и максимално натоварване при най-различни условия. Повярвайте, усещането е страхотно и пожелавам на всеки да може да го опита! :supz:
Надявам се чрез този форум, да мога да споделя опита си и да помогна на всички фенове на електровелосипеда. =D>

Прикачен файл

e-bike_3.jpg
У нас не мирише на бензин! :)
e-bike_3.jpg (26.88 KиБ) Видяна 4926 пъти

Прикачен файл

e-bike_2.jpg
малкото моторче!
e-bike_2.jpg (28.77 KиБ) Видяна 4926 пъти

Прикачен файл

e-bike_1.jpg
почти обикновен велосипед.
e-bike_1.jpg (27.91 KиБ) Видяна 4926 пъти
onoff - напреднал
След дълги перипетии и размисли и страсти аз съм готов с моя проект "от 2 неща 1". Реших да сглобя с наличните чаркове ел колело. Благодярение на Kretio74 и ludiagsm проекта ми в момента работи. От единия модула за управление, от другия зарядно. Както и да е преди мало го завърших(след като ми подариха и акумулатори) и утре ще се опитам да кача снимки.
За всеки който иска да се впусне в тези води - заслужава си усещането.
Благодаря че го има този сайт.
ПОздрави.

:rock:
kretio74 - специалист
И моят проект Триколка е готов ама с един мотор.Минах около 40- 50 км и после умря щото племенника (118 литра) го напъна на каране преди да поставя втория мотор и ...... стана тя. Търся отново мотор от ел скутер 24В 250 Вата. Ако някой има за даване, продаване или подаряване да драсне едно ЛС. С колегата Ilievlabs правихме клип ма нещо не мога да го намеря за да го кача (неподреден хард) :datz:
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 306

Тема "Електровелосипед" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: