Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
bulhomes2 - майстор
Темата замина при срива на форума, но общо взето беше за някакви невероятни цени за косене. Като видях тази снимка се сетих за нея

Изображение
sstefanov - майстор
Този първо е тренирал върху главата си :)
kretio74 - специалист
:-D :-D Помня темата ма нещо не мога да си спомня цените. Артъре, ако имаш цените пусни ги пак, че сега е сезона на косенето,а тук май 85,32% имаме райграс. Искам да покажа цените на жената за да види колко икономисваме като коса аз!!!! :-D :-D :-D :cool: :cool: :cool:
dundurma - специалист
точно така подстригвах райграса в кръчмата,където бях...............УПРАВИТЕЛ С КОСТЮМ :butthead: :butthead: :butthead:
ArturDent - Почти Безобиден
Ей ви ги
Прикачен файл:
Clipboard02.jpg
Clipboard02.jpg (49.98 KиБ) Видяна 2147 пъти
http://landscaping.ruse.biz/service/service.html
schuldiner - майстор
Точно така я стрижа и аз около гьола, щото има камъни и много декоративни треви (които не се подстригват) и цветя, а ме е страх да не пострадат от машинката... Отнема ми около два часа за ивица 30-40 см широка и десетина метра дълга. Понеже градинарската ножица не става, а канцеларски/шивашки ми правят ужасни пришки, ползвам някаква древна ножица за стригане на овце. Напоследък съм се изхитрил да подхващам тревата с "гребенче" и мога да кажа, че доста съм задобрял - съкратил съм времето наполовина.

Тема "Темата на ArturDent за косенето" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: