• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 138
Ел. инструментите. Консумативи.
Kumay - майстор
nikigada написа:
...САМО от ЕДНАТА четка, която и се износва много бързо.
На 99% статора е заминал! Ако механиката е наред - дай да ти го пренавият!
nikigada - специалист
Благодаря за отговора, за пренавиването мога и сам!

Поздрави!
nikigada - специалист
Проблема се оказа скъсил полюс на статора. След пренавиване от мен двигателя работи перфектно. Имам друг въпрос - на Спарки К1640 кутията където се намира буталото и биелата заедно със "гилзата" която изпълнява ролята на чук със масло ли е пълна или е гресирана? Ако се пълни с масло докъде се пълни? На тази машина не е с масло само е гресирана. Като конструкция е като Спаркито но по спомен май Спарки имаше едно стъкълце за контрол на маслото отдолу. Да я гресирам ли пак или да я напълня с масло докъдето кажете?

Поздрави!
Kumay - майстор
Щом е с грес, слагай пак такава! Лично мнение, утре ще питам сервизните!
jakuzi - специалист
Здравейте,
доскоро ми служеше вярно,но на едно зъбно колело (част от съединителя)му се изрониха 2-3 зъба.На снимката е No:860
Сервиз:Киров Бош-нямали в момента такава част и не знаят кога и за колко могат да ми я доставят.
Въпроса ми е :някой от колегите да има тази част? Или откъде мога да си я купя.
Последният вариант е стругар,но все пак...

Прикачен файл

зъб.колело на къртача (Medium).gif
зъб.колело на къртача (Medium).gif (69.26 KиБ) Видяна 4827 пъти

Прикачен файл

GBH11DE (Medium).jpg
GBH11DE (Medium).jpg (33.21 KиБ) Видяна 4827 пъти
Kumay - майстор
Пробвай на адреса от снимката
Прикачен файл:
557_372.jpg
nikigada - специалист
Младен Ванчев
Хасково
0888544066
Здрасти виж при този човек, вносител на части за Бош НО от Китай. От него съм взимал миналата година колелото с номер 872 от твоята схема за 70 лв. Всичко беше изрядно. Има китайски Бошове 11 които са си ПЪЛНО копие на твоя така че частите са заменяеми. Не знам дали твоя е китаец. Това на стругар си е мисия невъзможна предвид конусното колело. Дано съм бил полезен.

Поздрави!
jakuzi - специалист
Добре колеги ,ще опитам и двата варианта.Дано успея,че машинката ми беше добричка и работлива.Ще споделя по-късно какво се е получило.
dragozow - майстор
http://www.aero-yambol.com/contactus.php
Това е за Ямбол, търси г-н Карамарков. Кировците не можаха да ми кажат 20 минути по телефона за един двигател дали го имат, само ме "свързваха с колегата" и той ме свързваше с друг.
EDI - майстор
Да, Петьо Карамарков е коректен търговец.От него си купувам инструментите.Само може да се забави доставката някой и друг ден с това прехвърляне на складовете на БОШ в Румъния.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 138

Тема "Машината ви е повредена- попитайте ТУК." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: