Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
didkata_s - напреднал
Здравейте.
От известно време си падам фотограф-любител.
Заглеждам се за албуми по магазини и фотостудия, но или н еми харесват, или са да неприемлива за мен цена.
Реших сама да си направя албум. Още идеята е само в главата ми и с енадявах някой друг, който е опитал, да предаде опит.

Моята идея е - да си направя сама хартията или да купя такава, която се ползва з апаспартиране.
Да нарежа желан от мен брой парчета за брой страници.
Да ги прошнуровам и залепя. Тук обаче идва първият ми въпрос. Как да стане това? Единственото, което намерих беше това.

Няма ли нещо като...на резба, к оито ръчно да се притягат? Такола желязо няма от къде да намеря.
Само това ми е проблема. Останалото е въпрос на сръчност и въображение.

Прикачен файл

1234567.jpg
Как да стане това?
1234567.jpg (71.54 KиБ) Видяна 5826 пъти
bulhomes2 - майстор
С 2 дърводелски стеги и 2 летви отгоре и отдолу. Стягаш, лепиш, пробиваш, махаш стегите и прошнуроваш.
Тани - модератор
Точно такова желязо е малко вероятно да имаш, но се надявам че поне мебели имате в къщи :wink: Пъхаш го под нещо тежко и го оставяш да стои там докато е необходимо!
didkata_s - напреднал
А освен туткал, който обикновено се използва...какво друго лепило може? С 200???
Привет, аз за подобни цели използвам 10 литрови бутилки от минерална вода.
didkata_s - напреднал
Аз вече си купих две....стеги, ако така с еказват. 6 лв общо. ще свършат работа. сега съм на етап материали :?
bulhomes2 - майстор
Лепил съм със всякакво лепило - С200, С400, силикон, лепило за паркет, хелмитекс - все става.
didkata_s - напреднал
Да май ще е с С200.

Еначе идеите са ми някакви такива.
Всъщност снимките са на т.н. сватбени книги, но кат осе сложат ъгълчета за снимки ще стане албум.
Изображение

Изображение

Тема "Как да си направим фотоалбум, като от едно време?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: