• 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 62
Ел. инструментите. Консумативи.
Chefo77 - майстор
Макар че зеленото Бош-че си върши работата перфектно, въпреки всичко си подарих ето това:

Изображение

Днес мислех да го сефтосам, но ламината беше гадна 6-ица и колегата накърти, че е груба обида тази подигравка да се реже с новото :) :)
Обаче как тежи не е истина!!!
dimitar68 - напреднал
Колеги някакво мнение за прободен трион Festool CARVEX PSB 400 EBQ ,някои притежава ли такава машина и дали е доволен защото четох по чужди сайтове че първите партиди имали проблеми ще сам благодарен ако някои знай нещо за тези машинки и го сподели.
alno - напреднал
Здрасти колега.
Имам такъв и мога да кажа че за 2 години и половина имам само добри впечатления.Единствения им недостатък(особено този модел с кабела) е че са малко дълги и при по-тесни места се "върти" по трудно. Ползвал съм го до такава степен че да ми стане жал (а аз не съм много жалостлив) но никога не ме е предавал.Друг плюс е FAST FIX а и трите режима на рязане.

П.П Работя и с други инструменти на тази марка и до сега съм с много добри впечатления.
Поздрави.
kiroslavov - специалист
По-добра марка от FESTOOL за инструменти няма !!!!! Работил съм с какви ли не видове инструменти на много марки ( KRESS, Makita, Bosch, HITACHI, българските и други боклуци въобще няма да ги изреждам) и само тази е оправдала изискванията ми откъм надеждност и прецизност !
MamaMy - майстор
:lol: :mrgreen: :-D :razz: :finga:
Това е за най-добрата марка
alno - напреднал
kiroslavov написа:
По-добра марка от FESTOOL за инструменти няма !!!!! Работил съм с какви ли не видове инструменти на много марки ( KRESS, Makita, Bosch, HITACHI, българските и други боклуци въобще няма да ги изреждам) и само тази е оправдала изискванията ми откъм надеждност и прецизност !
Определено са доста здрави и кадърно измислени НО специално за винтоверта им (този с магнитния държач за накрайници) мога да кажа че освен много добра и издръжлива батерия,много добри приставки са и не толкова удобни за продължителна работа.(става въпрос за дръжката).Имам и Бош (синя серия) на който захвата е доста по-удобен за по-продължителна работа.Други оплаквания нямам.
Това е лично мое мнение и наблюдение.
Поздрави
dimitar68 - напреднал
Колеги как да разбирам усмивките ви :?:
MamaMy - майстор
За тез пари си купи 3 от по-недобра марка и ще имаш и за правнуците. Просто най-добрата марка е най-рекламираната и надценена. Щом и Макита, Хитачи или Бош са боклуци... :-D
kiroslavov - специалист
Не знам как си с четенето, но не съм казал че Макита Бош и Хитачи са боклуци!! Просто съм ползвал тези марки и до сега съм най-доволен от Festool. Ако не използвате инструментите всеки ден, а ви трябват за домашна употреба може да си вземете каквото искате. Определено смятам че марки като Райдер , Акита и т.н. са меко казано болкуци, а дори според мен са и опасни, но ако искате за 400лв си напълнете гаража с тях и нека има ако ще и за пра пра внуците "MamaMy" :-D
housedoktor - майстор
На фирмата прободните триони и фрезите са добри по мои впечатления.Колега имаше винтоверт 12 волтов-за няколко месеца 2 пъти ходи в сервиз....Според мен цената им е силно завишена и неконкуретна. като цяло

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (72.42 KиБ) Видяна 4639 пъти
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 62

Тема "Избор на прободен трион (зеге)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: