Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
valat111 - специалист
Визията е добра, за невярващите...върху гипсартон се лепят плочки, след подходяща хидроизолация...правих го преди 100г....сега съм на 101, още не е паднала :partyman:
huligana90 - напреднал
Можете ли да ми кажете как се казва машинката която лепи тези тръби (пластмасовите) защото ме интересува да си купя :-D
LazarGanev - "Велик майстор"
huligana90 написа:
Можете ли да ми кажете как се казва машинката която лепи тези тръби (пластмасовите) защото ме интересува да си купя :-D
Ами зависи - моята първа беше чехкиня и я нарекох Новотна, защото беше още нова като я откраднаха, втората я кръстих Бихтер, защото все очаквам да ми изневери, но засега няма признаци. Твоята може да я кръстиш Нянг Лин, Ям Хуй или нещо подобно, ще и отива :-D
сола 180 - специалист
Абе важно е да загрее камъните до 250 градуса.Пък може и името й да е нещо от тея на Лазар. :lol:
Всичко зависи за какво ти е и колко си способен.
huligana90 - напреднал
Ами имаме вила и ще ми трябва една джаджа такава щото има доста бани за правене :-D и за това питам трябва да взимам една :)
Взимай една китайка и толкоз евтини са и пак толкоз работливи, пък и щом е само за домашна работа. Туркините са по-скъпи - демек повече зестра им искат. :wink:. Чехкинята е подходяща ако ще я водиш на бар или друго публично място - да се хвалиш колко е красива и скъпа :-D
Последна промяна от LazarGanev на нед юли 10, 2011 9:08 pm, променено общо 1 път.
huligana90 - напреднал
Ама как се водят тези машинки нe ми e ясно това ви питам име ? ( бормашина, шлайф ;d ? ) :-D
А бе казваш "Искам една китайка да ми лепи ППРа". Да не се объркаш да кажеш КУРа, че ако е някоя стара кранта, като нищо ще си дръпне очите настрани и ще тръгне след теб :lol:
batmiti - напреднал
сола 180 написа:
taxi855 написа:
Ако е панелен блок има голяма вероятност да не стигне дебелината на стената за вкопаване.
Глупости и половина.
Как се вкопават тръби в панелна баня ?
По принцип мисля да изрежа очертания с някаква
диамантина , и после да къртя.Не знам дали няма да ударя на
арматура.Трябват ми около 2,5 - 3 см.дълбочина. Дължината е около 2 метра.
Аз съм аматьор , приемам съвети всякакви.

Тема "Тръби в баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: