• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
darken_nz - специалист
Ashampoo има и свободни версии, но лошото е, че не се знае дали ще върви на 7.
На Vista върви без проблем.
За пример версия 6 е свободна.
Казвам за да може, ако някой не е знаел да се възползва.
Колкото до Неро освен да видиш за наличие на пространство не е зле при повторен провал да преинсталираш програмата и да пробваш с друга версия, изтрий старите папки (вече съм забравил как се казва при 7 Aplication Data папката и т.н., но от там е хубаво да се изтрие, хубаво е да се позачисти и малко регистъра и после новата инсталация в папка с друго име.
Има някои програми, които сканират и премахват по-старателно програмите, но честно казано скоро не ми се е налагало да ползвам.
А и пробвай с дата диск опцията - никога не се знае.
Ако не стане трябва да се търси друга алтернативна програма и толкова - програми колкото искаш.
Успех!
И още нещо.
Артуре, масово сервизите и магазините слагат софтуера и хората не са виновни за нищо!
А знаеш ли кое е лошото - лъжат, че е оригинален, или, че са го краквали те, а в повечето случаи нямат на представа доста по-елементарни неща (особено тези по магазинчетата).
Между другото не всички пиратски софтуери са скапани (това е политика на знаете кой да твърди обратното, защото му бъркат в джоба), но темата за ''пиратството'' е друга бира и няма място тук!
Всъщност най-добре е да се спре да се говори за това.
Тук сме да си помагаме с каквото можем.
Илиян Илиев™ - майстор
skarlet_x написа:
ArturDent написа:
- Мислиш ли че специалистите от въпросната фирма са длъжни да престъпят закона и да ти сложат Nero?
- Като ти е писнало да търсиш серийни номера и кракове, защо просто не си купиш някаква програма за записване. После като не работи, няма да пишеш по форуми, а ще се оплачеш на производителя.
Ами явно да, щом си позволиха да ми сложат Седмица още преди да бъде представена в България. Но не съм тука за да споря, а само да разбера къде е проблемът с въпросната програма. Виждам, че темета се е изчерпала, а и форумите са за това да се пише и пита.
:)
Ако ти кажа къде е проблема с тази програма ще ме налазят като еретик и ще ме попитат кога съм станал коминочистач, та съм си и очернил и гъза вече. То си е и така де - от компове хич не разбирам.

Но понеже са ми редки зъбите, а езика дълъг ще ти подскажа : Всичко почва от платените оперативни системи. От тук на татък е един дълъг низ от бозайници, които трябва да бозаят доживотно. И си бозаят здраво, ако няма мляко си побозват от кръвчицата на хората и те така.

Иначе оригиналния диск с неро 6 и не знам колко си го изхвърлих в кофата още преди години, в момента в който ми изписа нещо от рода на- старо неро за тази ос, купи си ново. Тогава се замислих и ос да хвърлям в кофата. На днешна дата и въпросната ос е в кофата. Да не говорим, че се дразня от програми, които не са на български еле пък платени.
Johny - майстор
Както е казал колегата darken_nz - преинсталирай програмата. Само че от непомня от коя версия нагоре/8,9, 10/, оставят сериозни следи в Windows-a и имаше програма за изтриване на тези остаъци специално за Неро. Прърси в нета, защото без нея ефекта е съмнителен.
Eто това е за 7-ма версия: ftp://ftp6.nero.com/...l-CleanTool.zip . Само че при мене от тук линка не работи. Виж първият пост на B-boy[StyLe] от този линк: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=50935 .
skarlet_x - специалист
Още ведънъж благодарности на всички които ми предложиха решения на проблема. Само още нещичко да споделя. ОС ми е преинсталирана 2 пъти. Първият път ми сложиха към нея Ашампо, защото все още нямаше Неро за 7-ца. Една година нямам никакъв проблем докато не се скапа самата ОС. Така и не разбрах втория път защо сложиха това Неро От мненията ви разбирам, че по добрата програма за запис на дискове е Ашампо. Смея да твърдя, че познанията ми в тази област не са на особено високо ниво. Явно въпросното Неро да се смени тотално. :)
Последна промяна от skarlet_x на вт юли 12, 2011 9:18 am, променено общо 1 път.
iva6ki - специалист
Със ОС windows 7 ,nero 7 е напълно съвместимо лично съм пробал и ползвам ,но във твоя случай ако държиш на неро пробай преди да си го махнал да запишеш с опцията "data cd" ако не самия windows подържа запис дори и на dvd дискове слагаш празния диск ,отваряш го и издърпваш файловете ,които искаш да запишеш вътре.После следваш инструкциите ,пак върши работа.
А за неро всичко над версия 6 наистина е наблъскано с всевъзможни неща които 90% от хората дори не ползват.

Едит: Провери дали наистина всички файлове са МП3 понеже при тази опция която опитваш ако има несъвместим файл надали ще иска да запише
Последна промяна от iva6ki на вт юли 12, 2011 9:39 am, променено общо 1 път.
skarlet_x - специалист
Ще опитам и този вариант :)
wladimir1
skarlet_x написа:
Ще опитам и този вариант :)
Преди всичко Nero Burning Room и Nero Express са различни програми, за т.нар. "mp3 диск" не е нужно да ползваш каквото и да е форматиране на ISO-то, това по подразбиране е достатъчно демек. Каквото и да те съветваме обаче - трябва да се види, така във форум няма да стане.

ПС: Казва се "инсталиране на Windows" или каквато и да е друга OC - не за друго, а защото си е нова инсталация, а не инсталация на нещо старо - стилистично и фактологично е непревилен самият израз. :)
Johny - майстор
Последните версии на Неро са много претрупани, но нищо не пречи да направиш инсталацията "custom" и да инсталираш каквото ти е нужно. От друга страна пълната инсталация дава страхотни възможности освен елементарен запис на дискове и аз съм доволен от програмата.
  • 1
  • 2

Тема "Не успявам да запиша с NERO" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: