• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
ZEDYCUS - майстор
Пускам наново темата, след като оная гад затри сайта. Показвам, ако има мерак за майсторене, какво става от един стар стол. Използваните материали са- един стар дървен стол(1976г), за облегалка пречки от детска кошара и няколко дъски. Купих само два броя дъски по 4 метра, за сумата от 8 лева, дюбели 8мм и една кутия лак, винтове и лепило Ц200 си имах. Общо масрафа легна 15 лева.
Показвам само готовата пейка каква стана, другите снимки съм ги постнал в снимка бг.- http://zedycus.snimka.bg/hobby/ot-star- ... ata.602142 , ако някой има мерак да гледа етапите.
Поздрави.

Прикачен файл

ABCD0005.JPG

Прикачен файл

DSC02369.JPG

Прикачен файл

DSC02373.JPG

Прикачен файл

DSC02375.JPG
EDI - майстор
Браво, довършил си я вече, станала е много добре. =D> Особено оригинална е облегалката, пък и фрезованите кантове са много ефектни.
ZEDYCUS - майстор
Мерси Еди, поиграх си малко повече, но стана добре, накрая не ми се даваше :-D . Поздрави.
EDI - майстор
Правил си я като за себе си, как да ти се дава.Да си я ползват със здраве хората. :partyman: Прегледах и етапите.И аз ползвам същия работен плот, от КАУФЛАНД го взех, даже мисля да взема още един, когато рендосвам греди да има опора на двете маси, че сега от едната страна подпирам на един стол.Абе, жена ти не те ли наби, като направи талаша от оберфрезата :-D :lol: .Аз рендосвам и фрезовам на двора и понякога жената и бабата пищят, че съм наталашил китките.
ZEDYCUS - майстор
:-D още не съм женен, затуй си позволявам на терасата да стържа :-D . Такива плотчета и аз имам два , ма единия ми е на село, че и там все нещо човъркам, едно барбекю и беседка. За 18 лева си изработиха парите, вършат екстра работа. :-D :partyman:
EDI - майстор
Аха, още си свободен електрон, затова правиш толкова боклук на терасата. :-D :lol: И на мен ми върши много добра работа плотчето.Като гледам скамейката ми е много интересно как си изработил барбекюто и беседката на виличката, я направи една темичка по въпроса.Да не съм пропуснал обаче, ако си пускал снимки.
ZEDYCUS - майстор
Някъде имам снимки на беседката във темата -Всичко във вилата, за барбекюто не съм поствал тема( още не съм стигнал до любимата ми част- дървенията, цапам си ръцете с мръсната част, зидане и лепене на плочи,лепих 5 дена сега миналата седмица :-D ), много снимки се събраха. Има ги във профилът ми в снимка бг. :drinkers:
EDI - майстор
Аха, ясно.Сега ще ги разгледам.
EDI - майстор
Къде е това разкошно място, което се вижда на снимките.Онази с дъгата е много хубава. =D> Разгледах материалите, много добре си се справил. =D>
ZEDYCUS - майстор
До Смолян е близо.Разгледай подписът ми. Това е сайта на селото. :-D
  • 1
  • 2

Тема "От стар стол- нова пейка-второ издание (-:" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: