• 1
  • 2
Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
Тани - модератор
Пробвай дори без да го режеш. Тази сплав е много крехка и предполагам , че ако можеш с нещо остро да захванеш под нея ще се счупи и ще може да извадиш на парчета пръстена който е останал вътре
Каналски - специалист
manager_pif написа:
....
Извън Темата !
manager_pif , Човече този Монтаж в Пловдив ли е! Аз съм в Пловдив искам да разбера кой е този Майстор, може и лично да се запозная с него! НЕВЕРОЯТНО Е ! Предполагам, че е пълно с такива неща, ама друго си е да се види с очите !
LazarGanev - "Велик майстор"
Хм, щях да остана с впечатление, че всички монтажи в Пловдив са такива :-D
montoya - майстор
Егати монтажа :?
С върха на тръбен ключ ще стане бързо, стига да го имаш наличен. Иначе намираш нещо здраво и с остри ръбове, натискаш и въртиш. Възможно е дори и с пила да се отвие, но те са много крехки и е възможно да се счупи пилата.
Тани - модератор
С въртене не знам дали ще стане. За да се счупи явно тефлоновата лента ще е била в повече и е затегнала!
manager_pif - помощник
Тани написа:
С въртене не знам дали ще стане. За да се счупи явно тефлоновата лента ще е била в повече и е затегнала!
Режа аз с ножовка, но не знам докъде да режа. Много ми е малко пространството. Ето разрез на счупеното. В средата е медно, после отгоре е метално.

Кога трябва да спра да режа, за да не прецакам резбата на тръбата?
Прикачен файл:
IMG144.jpg Разрез
EDI - майстор
До там, до където е вътрешния диаметър на резбата на мъжката част, за да не нараниш зъбите на резбата на коляното.Зарежи малко вътре на три места - на 120 градуса и пробвай да го строшиш или развиеш.
manager_pif - помощник
EDI написа:
До там, до където е вътрешния диаметър на резбата на мъжката част, за да не нараниш зъбите на резбата на коляното.Зарежи малко вътре на три места - на 120 градуса и пробвай да го строшиш или развиеш.
Т.е. само жълтата част? Предполагам ще е покажат тефлоновата лента или калчища, като стигна докъдето трябва?
EDI - майстор
Да, само плътната част.
LazarGanev - "Велик майстор"
А бе зарежи на 3 места и писле с отверката и чукчето ще го изчовъркаш. Досега трябваше и бирата да си изпил даже
  • 1
  • 2

Тема "Счупена част от смесител в тръба! Как да я извадя???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: