Проявете вашата изобретателност.
XpS - помощник
Здравейте,

От скоро гледам домашните мишоци, но сега като ги загледах колко скучаят миличките .... ми дойде на акъла да им измисля някакво занимание......Не ми се иска да купувам готовите въртележки, а ми се иска да им спретна нещо подобно сам. ........... Но не ми идва идея за приложение.........

Всякакви идеи биха ми били от полза ... /прилагам снимка за подобно изпълнение на такава въртележка - но купешко/

Благодаря ви предварително ..

Прикачен файл

phpThumb_generated_thumbnailjpg.jpg
phpThumb_generated_thumbnailjpg.jpg (17.48 KиБ) Видяна 2808 пъти
vice5554 - напреднал
2 колелета от шперплат 6мм ф 20-25см изрязани като емблемата на мерцедес с 3 лъча / може и с повече / с осова дупка в средата ,симетрично разпробити или с чукнати центрове през 0,2 - 0,5 см / може и по-малко че не се сещам колко им бяха големи крачетата на мишоците / където да се залепят 2-йно стругованите клечки за зъби които са перфектен размер и добре познати на всички ни / по-добре бамбукови / и стойката вече пак нещо от дръвце тип като на виенско колело :) / 2 триъгълника вертикални и един правоъгълник за основа / Имах го някъде из мазето барабар със саморъчно направена къща за 2 хамстера...ако си наблизо и го намеря ще ти го подаря...аз съм в кв Г.Делчев :)
shotik - майстор
Като гледам снимката се сещам ,че има с такава форма турбинки на моторчета за парно на коли,трябва да видя едно от шкода фелиция и да ти го покажа,но ще е утре.
Последна промяна от shotik на нед юли 17, 2011 9:53 pm, променено общо 1 път.
shotik - майстор
Намерих един въздушен филтър от някаква машина на Хилти,Ф 200 мм,дължина към 240 мм,ако ти върши работа ще ти го запазя като ида на 20 на работа
Прикачен файл:
P1070372 1.jpg
P1070372 1.jpg (67.84 KиБ) Видяна 2702 пъти
Прикачен файл:
P1070371 1.jpg
P1070371 1.jpg (78.71 KиБ) Видяна 2702 пъти
Има дъно ,където може да се направи лагеруването,отвътре е гладка перфорирана ламарина.
А за другата турбина не можах да я намеря къде съм я сложил.

Тема "Request:Моля за идея за направа на "въртележка за хамстери"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: