• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
raymen - помощник
След много умуване и търсене по форуми как да се изгради градинска тоалетна, която да предлага адекватни удобства за тези, които са свикнали да седят вместо да клечат, предлагм да погледнат резултата от нашия труд и инициатива.

Прикачен файл

15052011631.jpg

Прикачен файл

15052011632.jpg

Прикачен файл

06062011759.jpg от задната страна

Прикачен файл

06062011754.jpg

Прикачен файл

06062011753.jpg Това е септична яма изградена от газобетонни блокчета, метални профили и ламаринени плоскости.
ARTU - специалист
С тая ламарина лятоска вътре ще е като в микровълнова :)
teon - специалист
Е... той няма да мъти вътре, изсипва самосвала и заминава...Добре е станала, стабилна е...Едно време ги правеха от слънчогледови пръти...един беше изтървал шопара в двора на комшиите,той се почесъл на нея и я беше съборил та после се съдиха, ама това е една друга история :lol: .
world_explorer - специалист
Готина е. И на мен ми предстои да направя една такава, но определено няма да е желязна. Има опасност докато си вътре в най- сублимният момент, някой мургав брат да се заинтересува и излизайки от там да се окажеш в пункта за вторични суровини. :-D
Еклектик - специалист
Колкото и уникална да я направиш, какво ще се случи с S-а на тоалетната чиния през зимата при минус 15, ще го източваш ли, или ще монтираш печка против замръзване.
ZMeyGorianin - майстор
Шепа сол върши добра работа, ама след всяко ходене... :? - голям преразход!
jakuzi - специалист
Еклектик написа:
Колкото и уникална да я направиш, какво ще се случи с S-а на тоалетната чиния през зимата при минус 15, ще го източваш ли, или ще монтираш печка против замръзване.
Има тоалетни чинии с долно оттичане без S-ки.
teon - специалист
Ей градски, ако не те затруднявам да ми кажеш къде има такива, че търся за вилата?
ArturDent - Почти Безобиден
Навсякъде. Ти търси ли въобще?
novgradski - специалист
...аз съм изрязал "s"-ката с ъглошлайф....така няма какво да замръзва и ..."метана" се проветрява
  • 1
  • 2

Тема "Външна тоалетна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: