Всички въпроси за вилата.
Transporterr - специалист
Zagorka :wink:, тук доколкото разбирам не става въпрос за миялна в детска столова, ами за мивка в двора както изглежда в битов стил. Според мен един китайски гранит щеше да заспи за плот. Още повече че цената му е горе долу толкова колкото и на алпаката но като визия са несравними :) Все едно, пича вече го е направил.
pipbel - майстор
Transporterr е прав.
Аз си мислех че ще ми отрежат главата като отивах да питам за гранитен плот, но всичко излезе 142лв. за цвета
който искам барабар с фаската накрая, за 175/53см плот.
Че то не си заслужава да се пинкаш да лееш циментови плотове и да се чудиш как да ги обличаш.
Виж за другата външна мивка,която е под навеса с BBQ-то и пещта - визията би трябвало да е по-битова, там ще заложа на клинкера и малко камък отстрани.

Прикачен файл

SS854393.jpg

Прикачен файл

SS854399.jpg

Прикачен файл

SS854396.jpg
peterdimov - специалист
Transporterr написа:
http://www.briz95.com/new/index.html
тук има, но по ефтино е да си го отлееш сам от цимт с мозайка 1:1
Градинар-чето е прав само наполвина (както винаги) има батерии с такива високи чучури че може дете с топка да се изкъпе под тях :)
друг е въпроса дали няма да подхожда нещо такова ..

Изображение
Колега я кажи точна пропорция(цимент/мозайка/пясък)за отливане на корито за външна чешма благодаря предварително
pipbel - майстор
peterdimov написа:
Transporterr написа:
http://www.briz95.com/new/index.html
тук има, но по ефтино е да си го отлееш сам от цимт с мозайка 1:1
Градинар-чето е прав само наполвина (както винаги) има батерии с такива високи чучури че може дете с топка да се изкъпе под тях :)
друг е въпроса дали няма да подхожда нещо такова ..

Изображение
Колега я кажи точна пропорция(цимент/мозайка/пясък)за отливане на корито за външна чешма благодаря предварително
То си е написано в цитата дето си дал - цимент:мозайка 1:1.
Transporterr - специалист
пясък не мисля че се слага за този тип смес :cool:
peterdimov - специалист
А май се слага някъде четох,не твърдя,че е вярно,че пропорцията е 1 цимент/1 мозайка/1 пясък .Ако някой друг има мнение моля нека си каже :)

Тема "Външна мивка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: