Здравейте всички
Снощи правих едни "галимации" вкъщи и ми се появи един проблем който се състои в това :
Сложихме си бойлер преди време ,та имаше нещо, мисля че се казва изпускателен кран или нещо такова(едно цилиндърче с палче и отвор), монтиран на входа на студената вода към бойлера. Не ми беше правило впечетление, но се замислих един ден "защо е там ?" след като като го отворя и тече директно вода от входящата студена
Та вчера се хванах и го обърнах на изходящата топла вода, докато се пълнеше бойлера го бях отворил и от там излизаше силно въздух (мисля че се обезвъздушава), после пусках всички крано да се продуха, известно време тече жълта вода, налягането беше добро. Пуснах го да загрява и сутринта нови проби - водата топла, въздух няма, не е жълта.... НО налягането супер слабо и има нещо като инертно действие пускам водата и чувам как и бойлера се пълни, спирам водата бойлера се пълни 2-3 секунди след като спра водата
Преди го нямаше този момент, налягането беше добро, не се чиваше как се пълнеше бойлера ?
Имате ли някакви идеи от какво може да е и дали не трябваше да си е на студената вода въпросния изпускател ?
Съжалявам че не направих снимки, евентуално в четвърък ще кача снимки, че утре немога.
Благодаря предварително
Нямям никви представи от ВиК

Сложихме си бойлер преди време ,та имаше нещо, мисля че се казва изпускателен кран или нещо такова(едно цилиндърче с палче и отвор), монтиран на входа на студената вода към бойлера. Не ми беше правило впечетление, но се замислих един ден "защо е там ?" след като като го отворя и тече директно вода от входящата студена

Имате ли някакви идеи от какво може да е и дали не трябваше да си е на студената вода въпросния изпускател ?
Съжалявам че не направих снимки, евентуално в четвърък ще кача снимки, че утре немога.
Благодаря предварително

Нямям никви представи от ВиК