• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
rijata - напреднал
Здравейте, наскоро си взех газово барбекю на кампингаз модел -Фарго, че е най евтиното и е преносимо :). Въпроса ми е някой ползвал ли такова нещо да каже как се работи с така наречените лава камъни къде се поставят и как. Дали се поставят над питата от която излиза огъня или се поставят около нея, защото мойто bbq няма решетка под скарата за печене (директно под нея е питата с пламъка :) ) на месото, но има така да нарека издатини където би могло да се постави скара и на нея лава камъните и така те ще се паднат точно над питата и ще се нагряват отгоре и а не около нея.
LazarGanev - "Велик майстор"
Нещо такова нали - чугунена плоча с 2 лица. В другата тема не ми го признаха за Валандър, дано тук се класирам, че тук и компанията е по-добра - оттатък само чревоугодници и пияници. Само да не чуят :-#

Прикачен файл

DSC03567.JPG
stiv1961 - майстор
Чуваме, чуваме :-D , че и виждаме. Виж сега, валандара се изработва от диск за брана, а твоето си е купешко. Но мисля, че и на твоята плоча мезетата стават вкусни :)
Ей, намериха ме и тук, тъкмо се пъчех пред дамите :-D
stiv1961 - майстор
Те дамите май имат домакинска работа, никакви не се обаждат :)
За Рижата ли говориш? Това май не е човек, а жена :wink:
rijata - напреднал
Впрочем не съм жена просто узърнемйма без да искам се случи да е малко женски :). И да това барбркю на клипа, си взех и за сега съм доста доволен бързо стават нещата на него има голяма площ добре е преносимо и по пикници съм го носил. Само още не мога да използвам силата на лава камъните защото нещо няма в комплекта решетка на която да се слагат, тоест май не е предвидено да се използва с тях но аз си направих и скоро ще тествам да видя какво представляват точно и как работят.
  • 1
  • 2

Тема "Газово Барбекю" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: