• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
petrov_belota - специалист
Мааамъъъъ ... какво стана не е за хортуване :-D :-D :-D
Вчера таман започнах с ремонта на мазата иии викам да изкъртя цимента който е около вратата иии незнайно как са струполиха всички гипсови тухли и са начупиха половината :sad: :-D
откраднах от комшията едни гипсови блокчета иии ги нафърлях, но налии имах само сив гипс иии с него ги закрепих (уж здраво хванаха ...) ама имам някакво странно чувство, че май ще се напука гипса като изсъхне иии се чудя кво да правя ако се напука ...
>> Отгоре ако го замажа с цимент и пясък дали ще стане ???
Илиян Илиев™ - майстор
Сичко става, баце. Само майстор да викнеш и ше стане. :-D

п.п. Само това с теракола и шкурката не ми се връзва, но явно и това става по света. :lol:
velsi - Почетен майстор
Това за майстора беше тъпо изказване.
masterval - майстор
Гипсът няма да се напука като изсъхне. Само дано си понаквасил основата, не знам каква е, преди да лепиш каквото и да е било.
Това, на което му казваш "теракол", не се ли води лепило за фаянс и теракота? За шпакловка на бетонни стени може да използваш циментова шпакловка, например. Но след като запълниш дупките, ако искаш да има и латекс, ще си трябва цялостна шпакловка преди него.
Илиян Илиев™ - майстор
velsi написа:
Това за майстора беше тъпо изказване.
Предвид тъпите изказвания преди мен е нормално и аз да се изрежа, нали? :wink:

Даже ако искаш, може да дадеш оценка на всяко мнение от тази тема включително и на моето по шестобалната система карайки по ред на номерата и стигайки до последното преди публикуването на оценките. Твоето го остави за най-накрая.

Любопитен съм какъв ще е резултата. :? :wink:
Георгиев - специалист
Всичко се прави по света щом става :D. Аз не съм добър шпакловчик и дори с теракол като мацам трябва да го загладя после, че иначе мама миа :D. Пък за дупките наистина по-лесен и евтин начин от лепилото за плочки не знам, нищо, че лепилото си е за плочки :D
Илиян Илиев™ - майстор
Гипс, бе Георгиев. Гипс. :wink:
  • 1
  • 2

Тема "С какво да запълня дупките по стената ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: