Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
sspoko - специалист
е явно няма пълно щастие за съжаление фат32 не записва големи файлове благодаря за отговорите
Johny - майстор
Каква е тази музика записана в един голям файл >4Gb. Да не си записал някоя опера? :) Записвай в по-малки файлове.
sspoko - специалист
музиката е само допълнение обикновени мп3 големите фаилове са други служебни неща
darken_nz - специалист
Ок, FAT32, добре, но да кажем, че имам 8GB флашка и реша да сложа едно изображение, или пък друг файл 4 цяло и нещо - 6 ?
Как ще стане ?
А ако имаме външен хард диск и него ли да го оставим така и да си вържем ръцете с една остаряла файлова ситема ?
FAT32 е за да са универсални и да ги разпознават някои от плеърите, авто CD и др. подобни.
А ако някой твърди, че този тип носител (флашка) е сигурен....... :-D :-D :-D :-D
Каквото се слага трябва да се копира по най-бързия начин ( ползвам я само за трансфер и нищо друго, без никакви важни файлове - само работни, които имам)
Какво да се прави ?
Преди няколко години се опарих и вече ми е ясно.
Правете бекъпи и всичко спи.
Аз например важните файлове ги имам на два харда и на по 2 диска, а документите и в нета на по 2 сайта (Може да съм параноик, но съм парен параноик!)
И Господ да ни пази от ядове - друго няма какво да кажа, защото живота наистина е изобретателен, когато трябва да ни е гадно!

Тема "ПРОБЛЕМ С ФЛАШКА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: