Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
Palawnik - специалист
Поздравления от мен. :thumbs: Като барнеш още 2-3 инсталации и ще си майстор :wink:
За бавното: Бавно , но си си спестил нерви от "майстори".
Да си я ползваш със здраве и да тече само през чешмите.

Мasteradmin дай повече инфо за полиетиленовите тръби с алуминиевата вложка. Ако може сложи някоя снимка на такава инсталация.
sstefanov - майстор
И аз мисля от какви тръби да правя инсталацията и съм се насочил към тези с алуминиева вложка.
Идеята ми е че при тях няма толкова заварки и се икономисва и от колена (все пак могат да се огъват).
Вие какво мислите?
Transporterr - специалист
не мога да се начудя, хората са измислили тръби за водопровод,какво го ръга българина та все гледа да излезе по гявол.
Та от парно ли та от незнам какво ли...

Явно е онова нещо дето се нарича народопсихология.... :|
Kuncho - напреднал
sstefanov написа:
И аз мисля от какви тръби да правя инсталацията и съм се насочил към тези с алуминиева вложка.
Идеята ми е че при тях няма толкова заварки и се икономисва и от колена (все пак могат да се огъват).
Вие какво мислите?
Придобил съм фобия относно всичко с алуминево покритие. Алцхаймера се предизвиква именно от натрупване на алуминий в организма. Роналд Рейгън и Константин Коцев си отидоха от тая болест. Дори си изхвърлих си една не много стара алуминиева тава...
Икономисването точно на колена и други фитинги вещае лоша съдба на инсталацията в дългосрочен план.
jel4o - специалист
Не мисля че направата на ВиК с маркучи с ал. вложка е добра идея.
Хората са измислили полипропиленови тръби за тая цел,а горреспоменатите се използват за парни инсталации.
Още повече ,че на маркучите фитингите им поддават от темп. разширения и ако са зазидани и протекат става мамамияяяяу не ми говориии... :?

Тема "Изграждане на ВиК мрежа в къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: